Lady Gaga nazpívala ústřední song pro pokračování Top Gunu. A je to ploužák, stejně jako v osmdesátkách

 Seriály & Filmy 
05. května 2022 10:32 / Mirka Malá
  2
📷
1 fotografie v galerii
Lady Gaga nazpívala další filmový hit Depositphotos
Konečně je to tady. Po letech zpoždění, které produkce filmu nabrala, je tu osmdesátkový hit zpátky i s Tomem Cruisem. A taky s Lady Gagou.

Lady Gaga už dokonce vydala svůj nový singl s názvem Hold My Hand, který se objeví právě v nadcházejícím filmu Toma Cruise Top Gun: Maverick, jak píše Rolling Stone. Je to typický cajdák o lásce, velice podobný kultovnímu hitu z původního Top Gunu. Kdo by si nepamatoval na tu odrhovačku Take My Breath Away od skupiny Berlin...

Pro Gagu jde o první nahrávku od poslední desky

Zpěvačka svoji první nahrávku od poslední desky bere velmi vážně. "Když jsem napsala tuto píseň pro Top Gun: Maverick, ani jsem si neuvědomila, kolik vrstev se rozprostírá přes jádro filmu, mou vlastní psychiku a povahu světa, ve kterém žijeme," vysvětlila Lady Gaga Twitteru. "Pracovala jsem na tom roky, zdokonalovala jsem to a snažila se, aby to bylo naše. Chtěla jsem udělat hudbu do písně, ve které sdílíme naši hlubokou potřebu být pochopeni a snažit se porozumět jeden druhému, touhu být blízko, když se cítíme tak daleko, a schopnost oslavovat hrdiny života.“

Gaga pak ještě dodala: "Tato píseň je milostným dopisem světu během a po velmi těžké době. Tak dlouho jsem chtěla, abyste to slyšeli."

 

Její nový love song je první hudbou, kterou Gaga vydala od své poslední desky Love for Sale, což bylo její poslední společné album s Tonym Bennettem. Znamená to také její návrat k filmovým soundtrackům od chvíle, kdy vyhrála Oscara za hit Shallow, který nazpívala s Bradleym Cooperem pro film Zrodila se hvězda.

Dlouho očekávané pokračování Top Gunu z roku 1986 mělo původně jít do kin už v roce 2019, ale bylo odloženo, protože bylo nutné dotočit a vypracovat složité letové sekvence. Kvůli pandemii nakonec došlo k dalšímu odkladu. Ve filmu hrají mimo jiné Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, John Hamm a Glen Powell. Světová premiéra bude 27. května.

Zdroj: Rolling Stone, People

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47