Jan Kraus se zachoval jako buran!

 Celebrity 
23. června 2016 09:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Kraus se podle některých vysmál všem slušným lidem, kteří taky udělají chybu, ale uznají ji!  archiv
Káže vodu, pije víno. Ve své Show Jana Krause řeší prohřešky politiků a různých podnikatelů a sám, zdá se, má máslo na hlavě. Před pár dny v centru Kutné Hory, kde si byl Jan Kraus pro zmrzlinu nabořil auto, které stále stálo za ním, a aniž by se přesvědčil, co se stalo, ujel.

Se svou obří Audi Q7 si mohl nevšimnout, že narazil do peugeota, který parkoval za ním, ale protože tahle kára má nejenom parkovací senzory, ale i zpětnou kameru, nevšiml by si leda slepec. Podle svědků, kteří upozornili na kolizi moderátora a herce, se sice Kraus na místo vrátil, ale aniž by majiteli auta nechal za oknem kontakt, zase odjel.

Jeden z agilních seniorů vše viděl, zapsal si registrační číslo auta a předal ho policii. Ta majitele nabouraného auta kontaktovala a on si tak může uplatnit škodu na pojišťovně, ovšem z pojistky známého moderátora, který bere měsíčně zhruba 400 tisíc za svou talk show.

„My tu Krause docela známe, jezdí sem občas ze své chalupy, kterou má u Zbraslavic. Ale tím, jak se zachoval, nás docela zklamal,“ řekli někteří obyvatelé Kutné Hory.

Případ prověřuje policie a řidiči tak hrozí pokuta. Ta je pro Krause vhledem k jeho příjmům ale něco jako pro jiné drobné na kafe. Nicméně ponaučení by si Kraus vzít mohl a příště se zachovat jako chlap a ne jako buran…
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47