Martha Issová má s partnerem italskou domácnost. Vzduchem létají dokonce i sklenice s pivem

 Celebrity 
30. dubna 2022 10:00 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Issová a Ondříček spolu mají dvě dcery Lucky Man Films / volný zdroj
Herečka Martha Issová je pověstná svým temperamentem. A ten se promítá i do jejího soužití s partnerem, režisérem a producentem Davidem Ondříčkem.

Oblíbená herečka se o tom, jak u ní doma probíhají partnerské hádky, překvapivě rozpovídala u Jana Krause. A aby i diváci pochopili její temperament, který do jisté míry nedokáže ovládat, přidala vtipnou konkrétní historku.

Itálie po česku

Zatímco je Martha značně temperamentní, její partner David je zase úplný opak. Je velký kliďas. A to herečku doslova vytáčí. "Náš vztah ilustruju na takové jedné situaci, kdy jsme byli v nějakém konfliktu, něco jsme řešili, a ve mně to pak už vře, emoce přicházejí… Davidovi však ne. Nebo to na něm není vidět, což je strašné! A on se dokonce začíná usmívat. Ve mně to tedy kypělo, on se čím dál tím víc usmíval, a skončilo to tak, že jsem vzala sklenici od piva a chrstla jsem mu ji do obličeje. On chvíli stál, měl zavřené oči, pak je otevřel, podíval se na mě a řekl: mohli bychom ty věci řešit trochu víc po evropsku?“ popsala Martha jednu z domácích hádek.

Legraci do jejich domácnosti ale vnáší hlavně papoušek Jaroslav, amazoňan zelený, kterého zdědili po Davidově tatínkovi Miroslavu Ondříčkovi.

"Jaroslav se úplně upnul k Mirkovi, oni tohle papoušci dělají, mají celoživotní vztah. Když pak Mirek zemřel, Járovi bylo dvacet. Je to člen rodiny. Úplně.“ Vyprávěla Issová s tím, že když si ho po smrti pana Ondříčka přinesli domů, zhruba rok velice truchlil. "Asi rok se s námi vůbec nebavil. Zato teď by se dalo říct, že u nás šéfuje,“ dodala. Dokonce prý výborně napodobuje jednotlivé členy domácnosti. "Je to naprostý 'bizár', protože on chytá melodie i barvu hlasu,“ popsala herečka, která si navíc ani není jistá, zda je papoušek skutečně Jaroslav nebo Jaroslava.

Zdroj: Prima TV

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím