Synové Davida Beckhama si vybírají úspěšné a bohaté přítelkyně. Nejspíš proto, že sami nic neumí

 Celebrity 
25. dubna 2022 11:17 / Mirka Malá
  5
📷
2 fotografie v galerii
Beckhamovým klukům se líbí bohaté holky Depositphotos
Byla to okázalá sláva, když si nedávno bral nejstarší syn Davida Beckhama Brooklyn o čtyři roky starší Nicolu Peltz a ještě přijal i její příjmení. I jeho mladší brácha Romeo ale chodí s úspěšnou a bohatou ženou.

Brooklyn Beckham se oženil ve svých třiadvaceti letech. Nicola Peltz je sice několika fandům známá jako herečka ze seriálu Bates Motel nebo z filmu Transformers, ve skutečnosti je ale dědičkou miliardářského impéria svého otce Nelsona Peltze. Jeho investiční firma má podíly v těch největších světových společnostech.

Samotný Brooklyn Beckham byl až do své svatby s bohatou dědičkou obvykle tak trochu pro smích. Zkoušel se prosadit jako model, jako fotograf a nakonec i jako šéfkuchař s vlastní show na sociálních sítích, která ale budila většinou jen posměch.

Romeo Beckham má taky bohatou holku

Druhému synovi Davida Beckhama je pouhých devatenáct, ale už od roku 2019 randí s jistou Miou Regan a drží se jí jako klíště. Romeo se svému staršímu bratrovi podobá v mnohém. Hraje fotbal za béčkový tým fotbalového klubu svého otce FC Inter Miami, uvádí Daily Mail.

I když oba tvrdí, že se zatím nehodlají brát, zdá se, že v Beckhamovic rodině je svatba v mladém věku už docela tradice. Romeo a Mia se ani netají tím, že už velmi mluví o společné budoucnosti.

A Mia Regan rozhodně není žádná chudá nevěsta, i když není žádnou dědičkou nějakého impéria, jako Nicola Peltz. Má ale slibně rozjetou kariéru modelky, díky které už vydělala miliony. Mia je dobře zavedená u přední světové modeligové agentury Storm a pracuje pro přední návrhářské domy jako Balmain nebo Gucci. Sama agentura jí předpovídá velkou budoucnost v módním průmyslu. Díky své popularitě také dokáže vydělat obrovské peníze prostřednictvím svých účtů na sociálních sítích. Jinými slovy, i Mia zjevně vydělává více peněz, než Romeo v béčkovém fotbalovém týmu svého táty. Takže kdy bude u Beckhamových další svatba?

Zdroj: Daily Mail, Metro

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008