Zpěvák Pavel Callta miluje free diving. Prozradil, kolik minut vydrží pod vodou

 Celebrity 
20. dubna 2022 12:59 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pavel Callta má rád adrenalin pod vodou TV Prima
Skládá líbivé písničky, ale miluje adrenalin. Zpěvák Pavel Callta se rád potápí bez přístrojů a dech dokáže zadržet na několik minut.

Callta, který byl hostem Jana Krause také odtajnil svoji profesi, kterou dělal předtím, než začal zpívat. Pracoval jako delegát cestovní kanceláře. "Když nepočítám hudbu a to, že jsem zpěvák, tak to byla nejlepší práce mého života a rád na to vzpomínám,“ prozradil Pavel o době, kdy se na zahraničních zájezdech staral o klienty cestovní kanceláře. „Měl jsem štěstí na turisty, byli to Češi a Sováci,“ dodává s tím, že nemá moc historek o tom, že by byli jejich zákazníci nespokojení a chodili si k němu během zájezdu neustále stěžovat.

Kolik minut vydrží pod vodou?

Právě díky práci delegáta se Callta měl příležitost se naučit potápět a tenhle koníček ho úplně pohltil. . "Mám rád free diving, což je potápění na jeden nádech,“ upřesnil zpěvák s tím, že vydrží pod vodou zhruba tři minuty.

Komu se to zdá málo, může si to  vyzkoušet doma ve vaně. Navíc má Callta také licenci i na klasické potápění s přístroji, ale to ho tolik neláká. "Teď, když jsem byl na Maledivách, jsem potkal v patnácti metrech asi metr a půl až dvoumetrového žraloka… a to jsem měl tedy respekt! Rejnoci a želvy mi nevadí, ale žralok!“ pochlubil se adrenalinovým zážitkem.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Pavel Callta (@pavelcallta)

Callta nejradši jezdí právě do destinací, kde se může potápět. "Mám rád třeba Egypt, kam jezdím pravidelně už od osmnácti. Je to jedno z nejkrásnějších míst na free diving. Jsou tam nádherné korály a různé vraky. Kdyby byly v padesáti metrech, tak to bych nedal, ale těch patnáct dvacet jo,“ pochlubil se zpěvák, který aktuálně pracuje na svojí páté desce.

Zdroj: TV Prima

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve