Co se děje v monackém knížectví? Princezna Charlene je v tajném nemocničním zařízení a její manžel mlží

 Celebrity 
23. listopadu 2021 17:33 / Mirka Malá
  8
📷
2 fotografie v galerii
Charlene se očividně zhroutila po pár dnech v monackém paláci Shutterstock
Doma byla monacká princezna Charlene jen pouhých 11 dní poté, co trávila od května čas ve své rodně Jihoafrické republice. A nyní je v tajném nemocničním zařízení a nikdo neví proč.

Princezna Charlene se léčí na neznámém místě mimo Monako, potvrdil její manžel princ Albert ve chvíli, kdy palác oznámil, že bude několik týdnů odpočívat poté, co v posledních několika měsících bojovala se špatným zdravím.

Albert nedokáže vysvětlit, proč je v nemocnici

Spekulace o manželských problémech vyvracel princ Albert po celou dobu, co jeho žena byla v Jihoafrické republice, kde se léčila z infekcí ORL, kvůli nimž nemohla odcestovat domů. Od května ji ale její manžel neodletěl navštívit, i když jeho žena měla mít vážné zdravotní problémy.

Nakonec se souběžně se sílícími spekulacemi o manželských problémech Charlene vrátila do Monaka, kde se setkala jak se svým mužem, tak se svými dětmi, které dlouhé měsíce neviděla. A najednou se "stalo docela evidentní, že jí není dobře,“ řekl Albert časopisu People. 

Ale proč princezna Charlene skončila v nemocnici na tajném místě, vysvětlit nedokázal. Albert pouze řekl, že současný stav Charlene je výsledkem "několika faktorů, které jsou soukromými záležitostmi“, a dodal, že "byla zjevně vyčerpaná, fyzicky i emocionálně. Byla zdrcená a nemohla čelit oficiálním povinnostem, životu obecně ani rodinnému životu."

Princ řekl, že si "sedli s jejími bratry a švagrovou", aby si promluvili o dalších krocích a že "už se rozhodla a my jsme jen chtěli, aby to před námi potvrdila. Chtěla tohle. Už věděla, že nejlepší, co může udělat, je jít si odpočinout a podstoupit skutečnou lékařskou péči. A ne v Monaku. Kvůli soukromí to muselo být někde mimo Monako." 

Charlene podle něho přestala spát, jíst a značně zhubla. Přesto tvrdí, že nejde v žádném případě o manželské problémy, ani o covid, ani o diagnózu rakoviny a ani o žádné plastické operace. Také dodal, že jeho manželka bude hospitalizována minimálně několik týdnů. Takže co se v Monaku děje? Proč se princezna očividně zhroutila jen pár dnů poté, co se po dlouhých měsících vrátila domů? Dále čtěte: Monacká princezna se po půl roce vrátila k manželovi v jeho tryskáči. Její návrat by mohl ukončit spekulace o problémech páru.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod