Soukromý detektiv přiznal, že dlouhé roky sledoval prince Harryho a prozradil, kam až byl při štvanici ochotný zajít

 Celebrity 
25. listopadu 2021 13:14 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Harry byl pro média druhou Dianou Shutterstock
Soukromý detektiv potvrdil, že byl součástí bezohledné mediální kultury, která okradla prince Harryho o normální život. Gavin Burrows se nyní omluvil za své předchozí chování v dokumentu BBC The Princes and the Press.

Soukromý detektiv uvedl, že novináři měli Harryho za "novou Dianu“. Tedy jeho matku princeznu Dianu, která zemřela v roce 1997 při autonehodě. Ve snaze odhalit příběhy o princi Harrym se Burrows zaměřil na jeho tehdejší přítelkyni Chelsy Davy, se kterou Harry chodil šest let až do roku 2011. "Hackovali jsme hlasové schránky, sledovali její telefon a další zařízení. Chelsy se totiž chlubila svým přátelům, když se s Harrym měla vidět," řekl Burrows.

Detektiv dokonce sledoval lékařské záznamy

Kromě toho, že se Burrows dozvěděl o bývalých milencích Harryho přítelkyně, přiznal se také k tomu, že prohledal i její lékařské záznamy včetně toho, zda měla pohlavně přenosné choroby nebo potraty. Burrows se omluvil a řekl, že je mu to velmi líto a že se tak choval, protože byl chamtivý a žil ve falešném stavu vznešenosti.

Mediální zájem o Harryho a jeho přítelkyně byl neúnosný

V dokumentu BBC se objevuje také novinářka Roya Nikkhah z novin The Sunday Times, která řekla, že mediální zájem o Harryho a jeho přítelkyně byl neúnosný. "Když randíte nebo uvažujete o svatbě s členem královské rodiny, podléháte obrovské kontrole," řekla redaktorka. "Harryho předchozí vztahy s Chelsy Davy a Cressida Bonas nevydržely, protože ani jeden z nich nechtěl vydržet takovou úroveň mediální kontroly. V té chvíli mu bylo 30 let. Mnozí jeho přátelé se vdávali a ženili a měli rodiny a on se velmi obával, že by mu to mohlo uniknout, protože by nemusel být schopen najít někoho, kdo by to zvládl." 

Poté, co se v roce 2016 objevily zprávy o vztahu prince Harryho s Meghan Markle, sám princ potvrdil jejich vztah průlomovým prohlášením, v němž odsoudil vlnu zneužívání a obtěžování vůči Meghan. Harry nedávno vystoupil proti dezinformacím na internetu a promluvil o svých vlastních zkušenostech. "Dezinformace jsou globální humanitární krizí," řekl princ Harry. "V průběhu let jsem to osobně pociťoval a nyní sleduji, jak se to děje globálně. Nejděsivější na tom je, že nemusíte být on-line, abyste byli ovlivněni. Je důležité si uvědomit, že tento problém nenastal až příchodem sociálních médií. Od útlého věku jsem se naučil, že publikované věci nemusí být nutně v souladu s publikovanou pravdou.“ Dále čtěte: Co se děje v monackém knížectví? Princezna Charlene je v tajném nemocničním zařízení a její manžel mlží.

Zdroj: newsrnd.comPeople

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum