Míša Ochotská se bude muset poohlédnout po práci. Rosolova kariéra se každým dnem chýlí ke konci...

 Celebrity 
05. května 2014 16:12 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Budou ji na TV Nova ještě chtít? Foto: Tour History
Na první pohled se zdá, že pohledný pár Michaela Ochotská a Lukáš Rosol mají život jako v pohádce. Pečlivě budují přesně podle svých snů hnízdečko lásky, cestují po těch nejluxusnějších resortech na světě od Říma až po Dubaj a brzy bude i svatba, kterou prý možná zvládnou ještě tento rok. Ale to všechno má jeden háček, Lukáš a jeho tenisová kariéra nebudou trvat věčně. „Asi nebude hrát pořád, už má před sebou jenom pár let,” řekla vipstory.cz Míša, a proto je prý kariéra jejího snoubence teď na prvním místě.

„Tenista hraje víceméně dokud je zdravý a když mu všechno drží pohromadě, může tento sport vykonávat. Jsou tenisti, kteří skončili v pětadvaceti letech, protože už nemohli dál. Pak jsou i takoví, jako třeba Radek Štěpánek, který má neskutečnou formu a je mu pětatřicet let,” popsala nám bývalá moderátorka zpráv skutečnost, jenž jim jednoho krásného dne bude nevyhnutelně trnem v patě. A ke všemu ten čas tak ošklivě rychle letí.

Lukášovi je momentálně osmadvacet let a zdá se, že formu má opravdu ještě dobrou. Minimálně na to, aby byl schopen svoji milou zaopatřit jako princeznu.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?