Královna Alžběta se opět těší lepšímu zdraví. Dokonce usedla za volant svého vozu

 Celebrity 
02. listopadu 2021 09:32 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Královna se po dlouhých týdnech objevila na veřejnosti Shutterstock
Pětadevadesátiletá britská panovnice se zjevně těší už lepšímu zdraví, než tomu bylo v uplynulých týdnech. Dobré zprávy přišly poté, co královnu zachytili fotografové za volantem jejího auta.

Alžběta si vyjela autem kolem panství Windsor. Když projížděla areálem, bylo to vlastně poprvé, co ji mohla prostřednictvím fotografů spatřit po několika týdnech veřejnost. Poté, co strávila noc v nemocnici před koncem října, Buckinghamský palác v pátek potvrdil, že královně lékaři doporučili, aby alespoň další dva týdny odpočívala. Během této doby pokračovala v plnění svých povinností uvnitř paláce.

Jízdu na koni má královna zakázanou

Je skutečně obdivuhodné, že v 95 letech musí od lékařů vůbec takový příkaz přijít. Ale je to tak. Královně bylo nařízeno, aby se zřekla jízdy na koni a rovněž také pití martini. 

Zatímco si královna užívala jízdu autem, členové královské rodiny, konkrétně princ Charles, Camilla, vévodkyně z Cornwallu, princ William a Kate Middleton, se v pondělí objevili ve Skotsku na zahájení konference OSN o změně klimatu COP26. Palác minulý týden oznámil, že se královna nezúčastní, jak bylo původně plánováno, a bude raději odpočívat. Královna však pro konferenci natočila videovzkaz, který zazněl na pondělní večerní recepci. 

Sama královna Alžběta doufá, že bude zpět v plné akci ještě tento měsíc. "Zůstává pevným záměrem královny být přítomna na National Service of Remembrance v neděli 14. listopadu," uvedl oficiálně palác. Dále čtěte: Brad Pitt znovu neuspěl u soudu v bitvě o děti s Angelinou Jolie. Ta je chce jen pro sebe.

Zdroj: People.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008