Hana Zagorová zase ve společnosti. Takhle slavila narozeniny manžela své slavné kamarádky

 Celebrity 
31. října 2021 07:47 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Hana Zagorová se Štefanem Margitou na oslavě narozenin manžela Blanky Matragi Makrama Se svolením B. Matragi
Hana Zagorová se pomalu vrací zase do své formy. Hanička písnička, která před několika týdny doma v Podolí zkolabovala a skončila v nemocnici, už se zase těší dobré kondici a vyrazila dokonce do společnosti. To je jak pro manžela Štefana Margitu, tak i fanoušky dobrá zpráva.

Národem milovaná Zagorka si vyšla s manželem Štefanem mezi lidi. Manžel jejich kamarádky, návrhářky Blanky Matragi Makram, slavil kulaté, 80. narozeniny, a to si slavný pár nemohl nechat ujít. 

Slavilo se v úzkém kruhu nejbližších přátel, mezi nimiž nechyběli kromě Zagorové s Margitou ani hudebník Karel Vágner s manželkou Katinou a další blízcí. 

"Můj milý drahý Makrame, k dnešním kulatinám Ti přeji vše nejkrásnější, hlavně pevné zdraví! Moc Ti děkuji, že jsi nejen nejlepší manžel, ale i kámoš, parťák a ve všem mě vždy podporuješ," napsala veřejně na svůj sociální profil Blanka Matragi. 

Právě díky němu je dnes velmi respektovanou a uznávanou umělkyní ve světě miliardářů, převážně v Bejrútu, kde společně žijí. Sama si ale svou pílí, zkušenostmi a kreativitou vybudovala značku, která je známá desítky let. A právě Hana Zagorová byla jednou z jejích prvních zákaznic, následně se přidaly další.

"Narozeniny jsme si s Hankou moc užili v příjemné společnosti. Hanička se cítí už mnohem lépe a jsem rád, že má zájem o všechno, jako před tím kolapsem," řekl Štefan Margita. Ten se o svou paní s láskou stará.

Hana Zagorová má zdravotní problémy spojené s její celoživotním problémem se srážlivostí krve, hlavně po prodělaném covidovém onemocnění. A i s ohledem na věk a diagnózu je logicky rizikovým pacientem. Nicméně nyní se dává dohromady a doufá, že se bude co nevidět moct postavit na jeviště před diváky. I kdyby to nešlo teď před Vánoci, po Novém roce si to zcela jistě vynahradí. 

"Hanka je fenomén, je to úžasná ženská, kamarádka, velká profesionálka. Která česká zpěvačka může říct, že do čtvrt hodiny, co se spustí předprodej vstupenek, vyprodá Lucernu? Ona ano. Mám ji nesmírně rád, za hodně jí vděčím a je mou celoživotní kamarádkou a kolegyní," promluvil pro inStory.cz o Zagorové hudebník Karel Vágner.

Ten nedávno v pořadu Face To Face René Kekelyho také promluvil o osudovém setkání s Hanou Zagorovou, i o tom, jak mu tehdejší přechod od Evy Pilarové k ní vlastně zachránil život. Téměř celá původní kapela totiž v 70. letech minulého století zahynula při pádu letadla na ruzyňském letišti. 

Zdroj: Autorský článek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod