Herečka Julia Roberts oslavila 54. narozeniny. Pár důvodů, proč Pretty Woman budete vždy milovat

 Celebrity 
29. října 2021 15:39 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Zbožňovaná herečka se zase vrací na filmové plátno Shutterstock
Julia Fiona Roberts se narodila 28.10. 1967. Nikdy nesnila o kariéře herečky. Nejprve chtěla být veterinářkou, ale nakonec vystudovala žurnalistiku. Do Hollywoodu ji přivedl až její bratr Eric Roberts. A vyplatilo se.

Dnes je Julia Roberts jednou z nejuznávanějších hereček, přesto netočí jeden film za druhým. A to pravděpodobně její kredit jenom zvyšuje. Od té doby, co se stala trojnásobnou maminkou, sama Julia tvrdí, že starat se o rodinu je vše, co ji doopravdy zajímá.

Výjimečná žena, kterou budete vždy milovat

Důvodů, proč je Julia Roberts tak výjimečná, je celá řada. A rozhodně to není jen tím, že natočila jeden z nejslavnějších romantických filmů všech dob, i když bez Pretty Woman se například v Čechách neobejdnou žádné Vánoce.

Julia Roberts je jednou z nejslavnějších hereček, ale prostě není namyšlená. Vše, co dělá, jí prostě věříte. Fascinující je také její široký úsměv. Pořád má dobrou náladu a její úsměv je zkrátka odzbrojující. Má dobrý vkus, a to platí i pro filmové role, které si pečlivě vybírá.

A s jejími rolemi souvisí hned několik pozoruhodných faktů. Už ve svých třiadvaceti letech se stala nejlépe placenou herečkou. Pětkrát za sebou se stala podle čtenářů prestižního časopisu People nejkrásnější ženou planety. Ve třiatřiceti získala Oscara za roli ve filmu Erin Brockovich a byl to právě tento film, za který jako první herečka vůbec vyinkasovala honorář ve výši 20 milionů dolarů.

V Hollywoodu je dodnes, i když už překročila padesátku, jednou z nejžádanějších hereček. Každý producent totiž ví, že když ji získá do svého filmu, má úspěch zaručený. Jenom její romantické komedie jako například Svatba mého nejlepšího přítele vydělaly celosvětově přes 1 miliardu dolarů.

Julia Roberts v posledních letech hraje málo, Letos se objevila v televizním seriálu Gaslit, ale teď se mají její fanoušci na co těšit. Rozpracované má hned tři filmy. Se svým velkým přítelem Georgem Clooneym natáčí komedii Ticket to Paradise. Hrát bude rovněž ve filmu Little Bee a dramatu Leave The World Behind. Dále čtěte: Eva Burešová ve svém diáři prozradí hodně ze svého soukromí, včetně vztahu s Přemkem Forejtem.

Zdroj: People.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008