Hvězda seriálu Přátelé Matthew Perry přiznal aférku s Julií Roberts a řekl, proč milostný poměr ukončil

 Celebrity 
25. října 2022 07:24 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Perry Julii sbalil na puget růží Depositphotos
Hvězda seriálu Přátelé je v poslední době v centru pozornosti poté, co přiznala závažné zdravotní problémy po letech závislostí na alkoholu a drogách. A teď navíc vyšlo najevo, že Matthew Perry měl milostnou aférku s jednou z nejslavnějších hereček světa Julií Roberts. Stalo se to poté, co herečka objevila v jedné z epizod druhé série Přátel.

Ve své nové autobiograficiké knize Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing Matthew Perry mimo všechny eskapády svého života také přiznal, že měl několikaměsíční milostný poměr s Julií Roberts poté, co herečka hostovala krátce v jedné z epizod druhé série Přátel.

Perry ve své knize popisuje, jak snadno Julii sbalil. Poslal jí totiž tři tucty rudých růží spolu s tímto vzkazem: „Jediná věc, která je zajímavější než vyhlídka na to, že budeš hrát v naší show, je, že konečně mám důvod, abych ti poslal květiny." A zafungovalo to.

Julia, v té době dozajista nejslavnější herečka světa a žena, kterou chtěli snad všichni muži, na to Perrymu skutečně skočila, souhlasila s rande a na oplátku mu poslala velkou zásobu bagelů. A pak už se jejich milostná romance rozjela na plné obrátky.

Perry a Julia Roberts byli podle vzpomínek samotného herce tak zamilovaní, že se každý den posílali hordu faxů, když se nemohli vidět. Tehdy totiž ještě neexistovaly emaily ani mobilní telefony se svými esemeskami.

"Třikrát nebo čtyřikrát denně jsem seděl u svého faxu a pozoroval papír, který pomalu odhaloval její další dopis. Byl jsem tak vzrušený, že jsem se některé noci přistihl na nějakém večírku, kde sdílím flirtující rozhovor s atraktivní ženou, jak zkracuji konverzaci, abych mohl běžet domů a podívat se, jestli nepřišel nový fax. Na našem prvním rande jsem se usmíval jako nějaký 15letý kluk. Pak už nás nebylo možné zastavit. Pětihodinové rozhovory sem, čtyřhodinové rozhovory tam. Padali jsme. Nebyl jsem si jistý, do čeho, ale padali jsme... Pustil jsem ji dovnitř, obrazně i doslova a začal vztah," popsal Perry.

Intenzita milostné romance a snad i jméno slavné Julie Roberts ale nakonec Perryho paradoxně donutily dát krásné herečce kopačky. "O dva měsíce později jsem byl svobodný. Randit s Julií Roberts pro mě bylo příliš velké sousto. Neustále jsem si byl jistý, že se se mnou rozejde. Proč by to neudělala? Nebyl jsem dost dobrý. Nikdy jsem nemohl být dost dobrý. Cítil jsem se zlomený a nemilovatelný," popsal Perry důvod, proč se Julií raději rozešel.

"Takže místo toho, abych čelil nevyhnutelné agónii z její ztráty, rozešel jsem se s krásnou a geniální Julií Roberts. Začala si s chlapem z televize a chlap z televize se s ní teď rozcházel. Nemůžu ani popsat výraz zmatení v její tváři," dodal Perry.

Kdyby byl Perry větší chlap a vztah s Julií ustál, třeba se by možná nepropadl do takových závislostí na alkoholu a drogách a nestrávil v nich skoro celou svoji kariéru. Perry, který nyní o svém problému otevřeně mluví, přiznal, že s alkoholem začal už ve čtrnácti letech, aby nakonec prakticky celý svůj dospělý život prožil závislý na opiátech. Dokonce tak moc, že ho to málem stálo život. Lékaři mu dávali jen dvouprocentní naději na přežití poté, co upadl do kómatu, když mu prasklo střevo.

Matthew Perry také přiznal, že utratil téměř 10 milionů dolarů za různá léčení, aby se svých závislostí zbavil. Nakonec se mu to podařilo a dnes třiapadesátiletý herec se může pochlubit tím, že je zatím už 18 měsíců úplně čistý

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve