Ve věku 59 let zemřela Hana Krampolová, skonala náhle manželovi v náručí

 Celebrity 
04. srpna 2020 08:15 / René Černý
  1
📷
3 fotografie v galerii
V pondělí 3. srpna nečekaně zemřela Hana Krampolová Archiv J. Krampola
Velký šok přišel z centra Prahy. V pondělí večer v bytě v Žatecké ulici zemřela manželka herce a dabéra Jiřího Krampola. Bylo jí teprve 59 let. Poté, co se v červnu objevila na veřejnosti a vypadala poprvé po několika letech velmi dobře, skonala prý náhle.

V posledních letech se Hana Krampolová, která byla hercovou čtvrtou ženou, léčila ze závislosti na alkoholu, lécích a cigaretách. Vloni dokonce zkolabovala na dovolené v Tunisku, kde byli v rámci soustředění Muže roku a strávila tam několik dní v nemocnici. Už tenkrát doktoři řekli, že je na hranici života a smrti. 

„Před chvílí volal Jirka, že Hanka o půl šesté večer náhle doma zemřela. Je nám to všem moc líto, moc se těšila na společnou dovolenou od půlky srpna na zámku Valeč, kde chtěla posílit chatrné zdraví. Sbohem, Haničko, měli jsme tě rádi," napsal na sociální síti rodinný přítel Jiří Marek v pondělí večer.

Podle všeho zesnula Krampolová svému manželovi v náručí. Co přesně se stalo, není jasné. Sám Krampol v uplynulých týdnech tvrdil, že se jeho žena dává doma dohromady. Před tím strávila skoro čtyři měsíce v léčebně v Bohnicích. 

"Hanka je na tom líp, přibrala skoro dvacet kilo a drží se. Mám z toho radost," prohlašoval herec a dabér, který před měsícem oslavil 82. narozeniny. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47