Šikanovaný český zpěvák. Je psychicky na dně!

 Celebrity 
12. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Mladý zpěvák se cítí psychicky na dně z útoků některých primitivů facebook
Nejen sláva, peníze, obdivy fanoušků, ale i nadávky, posměšky a dokonce rasistické nadávky, nebo odporné reakce ohledně sexuální orientace. S tím vším se musí nyní potýkat mladý zpěvák, který vzešel ze SuperStar Jan Bendik . Je zřejmě dost psychicky na dně!

Sám se na sociální síti svěřil a vypadá to, že ho to hodně trápí!

"Někdy mi je z některých z vás hodně smutno a opravdu nemám slov...! Od malička jsem musel bojovat s nadávkama od lidí, že jsem ROM či cikán. Šikana, nadávky a ponižování...to bylo v mém životě na denním pořádku. Pro malého kluka jako jsem byl já, to bylo fakt těžký. Nikdy jsem totiž nikomu nenadával, neubližoval a neurážel kvůli jeho původu, barvě pleti či rase. Nikdy! Nechápal jsem to...proč dokážou lidi bejt tak hnusný," napsal do svého statusu Bendik.

Následně pokračuje v tom, jak si váží své rodiny u které má zázemí a jistotu a shrnutí toho, proč šel do talentové soutěže a následuje i povzdech nad tím, jak vyspělí jsme. "Žijeme snad ve 21. století, kdy by naše společnost měla bejt tak vyspělá, že by neměla řešit jestli je někdo gay, rom, černoch, asiat atd.! Měli bychom spíš jen řešit jaká osobnost a jakej charakter má dotyčná osoba. Nic víc...! Nechápu proč jsou lidi na sebe tak hnusný!!!," znovu si posteskne během hodně dlouhého statusu zpěvák.

Také vzkazuje těm, kteří píšou nehezké statusy o jeho osobě, co si o nich myslí: "A jak by se vám třeba žilo kdybyste museli každý den číst tak hnusné komentáře. Zkuste spíš v životě něco dokázat a podle toho pak posuzujte ostatní. Vzkážu vám jedno....a to, že já se jen tak nedám. Nikdo mě nebude zastrašovat a říkat, že něco nemůžu. Budu na sobě pracovat, budu nadále vystupovat, tento rok vydám svou debutovou desku a budu si dělat to co já budu chtít ať je to běhání po Václaváku nebo dělání blbých selfíček," říká jasně Honza Bendik.

Je vidět, že Bendik z toho má trauma a není mu dobře na duši, což je pochopitelné. Nikomu neubližuje, naopak, snaží se na sebe upozornit tím, co umí a co dělá - hudbou a zpěvem. "Honzu to hodně trápí, občas asi i brečí a je mu to strašně líto. Nechápe, proč jsou někteří zlí. On je hodně citlivý a vše si bere až moc osobně," prozradila Bendikova kamarádka!´,
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve