Tomáše Řepku poslal soud do vězení na patnáct měsíců, proti verdiktu se bývalý fotbalista může odvolat

 Celebrity 
07. února 2019 08:36 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Řepka dostal 15 měsíců vězení za prodej cizího auta Instagram
Obvodní soud pro Prahu 6 poslal někdejšího fotbalového reprezentanta Tomáše Řepku na 15 měsíců nepodmíněně do vězení za zpronevěru. Rozsudek není pravomocný, Řepka se může odvolat.

Obvodní soud pro Prahu 6 poslal Tomáše Řepku na 15 měsíců nepodmíněně do vězení. Rozsudek není pravomocný, fotbalista se může odvolat. Státní zástupce navrhl dva roky nepodmíněného trestu za to, že Řepka podle obžaloby prodal auto, které mu nepatřilo.

Soudkyně se ztotožnila s tvrzením obžaloby, že Řepka prodal své známé za 1,2 milionu korun mercedes, který v té době už nevlastnil. Vlastníkem luxusního vozu byla firma K & H a Řepka s autem jezdil na základě nájemní smlouvy.

Novou majitelku na to sice při předání uvedené částky upozornil, tvrdil jí ale, že nebude problém na ni vůz do dvou - tří měsíců přepsat. Ve smlouvě, kterou spolu sepsali, se zavázal, že pokud auto nepřevede do roka, zaplacenou částku ženě vrátí. To se ale nestalo.

Nová majitelka luxusního vozu vezla právě autem svého syna na kroužek, když ji obklíčila tři policejní auta. O luxusní vůz přišla. Dnes tak žena nemá ani auto, ani peníze zaplacené Řepkovi.

Jelikož je Tomáš Řepka už nyní pravomocně v podmínce, hrozí mu, že tentokrát půjde opravdu za mříže. Státní zástupce nechtěl prozradit, jaký trest bude navrhovat. Řekl pouze, že podle trestního řádu musí být souhrnný trest přísnější než dříve uložený trest.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008