Jan Kopečný a skupina Botox: Jak to mají tihle kluci s láskou?

 Celebrity 
28. prosince 2018 15:00 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Skupina Botox se fanouškům představila v lednu singlem Popelář Facebook
Kluci z Botoxu udělají pro lásku cokoli, nebo alespoň to slibují ve své nové písni. Skladba s názvem Udělám cokoli a řada dalších zazní na plánovaném koncertě v pražském Lucerna Music Baru, ve středu 23. ledna 2019.

„Budu Tě denně hýčkat, přes prahy nosit na rukou…. Udělám cokoli, cokoli, cokoli, veř mi, že splním vše, co slíbím,“ zpívá se ve zbrusu nové písni, kterou kapela složila pro svou autorskou debutovou desku, která vyjde příští rok. 

Skupina, která se fanouškům představila v lednu letošního roku singlem Popelář, chce širší veřejnosti představit svou autorskou tvorbu. Ta je multižánrová a každý si tak v ní prý může najít to své. „Chceme se konečně vymanit z všeobecně mylného přesvědčení, že nemáme vlastní repertoár a na koncertech hrajeme covery, což si bohužel myslí i spousta našich kolegů,“ vysvětlil jeden ze dvou zpěváků Botoxu Petr Ryšavý (27). 

Kromě novinek však v Lucerna Music Baru zazní i už oblíbené hity jako Popelář, Stalker nebo Mám svý svaly rád. „Je k nezaplacení, když muzikant hraje svoje písničky a lidi to baví, zatím jsme se hlavně přes léto na festivalech setkali s pozitivní zpětnou vazbou od fanoušků a doufáme, že je naše nová tvorba bude bavit stejně,“ dodal Jan Kopečný (29), finalista loňského ročníku novácké show Tvoje tvář má známý hlas. 

Motiv lásky spojuje obsahově všechny texty Botoxu, ať už je to láska k ženě, k sobě samému nebo v nadsázce zlehčená nevěra v mileneckém vztahu. „Emoce k hudbě prostě patří, takže ano, i láska v našich textech má svoje místo. Ale nemusí to byt jen láska k ženě, třeba i k majetku nebo prostě blízké osobě,“ uvedl Petr Ryšavý. 

Kromě členů kapely Botox, Honzy, Petra, Matěje, Petra a Michaela vystoupí během téměř dvouhodinové show Lucerna Music Baru i řada hvězdných hostů z řad televizního nebo muzikálového prostředí. „Bereme ten večer jako úžasnou možnost sejít se na jednom pódiu s lidmi, které máme rádi, ale zároveň nikoho nehrát. Budeme tam sami za sebe, což je hlavní důvod, proč vůbec kapela Botox vznikla,“ dodal Honza Kopečný.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít