Halle Berry odmítá stárnout! Na červeném koberci předvedla nejen dechberoucí dekolt

 Celebrity 
09. ledna 2019 09:54 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Oblíbená americká herečka na červeném koberci zabodovala Instagram
Americká herečka, modelka a královna krásy, jež byla považována za nejkrásnější afroamerickou ženu své doby, Halle Maria Berry opět bodovala. V průsvitných šatech s obrovským výstřihem všem přítomným vyrazila dech!

Halle Berry (52), která patřila k největším sexuálním symbolů 20. století prostě nehodlá stárnout. Když se objevila na červeném koberci během letošních Zlatých glóbů, všem přítomným spadla brada.

V Beverly Hills se opět konal slavnostní ceremoniál Zlaté glóby, o nichž se říká, že jsou indikátorem toho, kdo si v hlavních kategoriích posléze odnese i Oscara. Mezi zářivé hvězdy patřila čokoládová kráska, která v průsvitných šatech s hlubokým výstřihem a rozparkem vypadala o mnoho let mladší.

Halle Berry poutala pozornost i přesto, že letos se jedné z nejatraktivnějších hereček Hollywoodu nominace vyhnuly. Krásná Afroameričanka péči o své tělo nepodceňuje a samozřejmě se jí to vyplácí. Díky bezchybné pleti a dokonalé postavě si může dovolit i tak odvážné šaty, jaké na udílení cen zvolila.

Velký večer to byl zejména pro tvůrce snímku Bohemian Rhapsody – ten totiž vyhrál hlavní kategorii Nejlepší dramatický film a sošku si odnesl také představitel Freddieho Mercuryho Rami Malek. Co se týká šatů, letos se herečky držely poměně při zemi. Červenému koberci kralovaly jemný třpyt a metalický lesk, pudrové tóny a černo-bílý color-block. 

Nejvíce se asi odlišila Lady Gaga, která zvolila velkolepou a objemnou róbu. Šlo o šaty Valentino Couture, které jsou v poslední době na červeném koberci sázkou na jistotu. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod