Divadelní kostýmy vyměnili za kostýmy čerta, Mikuláše a anděla. Kdo z muzikálových herců zlobil nejvíce?

 Celebrity 
07. prosince 2018 22:27 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jan Kopečný, Alžbeta Bartošová a Peter Pecha jako čert, anděl a Mikuláš Divadlo Broadway
Všichni se potkávají často na jevišti Divadla Broadway, kde hrají společně v muzikálu Muž se železnou maskou. Tentokrát se však sešli úplně za jiným účelem, než je zvykem.

Jan Kopečný (29), Peter Pecha (29) a Alžbeta Bartošová vyměnili divadelní kostýmy za kostýmy čerta, Mikuláše a anděla.

Čerta v podání Jana Kopečného nejvíce zajímalo, zda byla herečka Michaela Gemrotová (32) po celý rok hodná. „Ano byla jsem hodná, samozřejmě občas každý trochu zlobí, tak se přiznávám, trochu jsem zlobila,“ přiznala půvabná herečka, která obléká kostým s hlubokým výstřihem. Čert ji pak hned nasoukal do pytle s tím, že si ji odnese do pekla.

Naštěstí, kdyby k tomu opravdu došlo, mohla ji na představení zastoupit její alternace Alžbeta Bartošová, která by se musela v rychlosti převléknout z anděla do kostýmu Louisy.

Alžbeta Bartošová a Peter Pecha strávili své dětství na Slovensku. Jaké tam dodržovali mikulášské tradice? „Každým rokem jsme si vždy vyčistili boty a dali je za okno. Ráno jsme v botách našli od Mikuláše nadílku. A protože jsme byli hodní, tak tam opravdu každoročně byla,“ práskli nám téměř jednohlasně Alžbeta s Peterem. Čerta se tedy na Slovensku bát nemuseli.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum