Česká Miss Earth se zasnoubila. Po půlroční známosti ji její přítel požádal o ruku!

 Celebrity 
10. prosince 2018 20:39 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Zásnuby se konaly v Budapešti Česká Miss
Českou Miss Earth 2018, třetí nejkrásnější dívku České republiky Terezu Křivánkovou (24) krátce po návratu z Filipín, kde reprezentovala naši zemi na světové soutěži Miss Earth, čekalo velké překvapení.

Po teprve půlroční známosti Terezu její přítel, bývalý vrcholový cyklista, Mistr České republiky Tomáš Koudela požádal o ruku.

Zásnuby se konaly v Budapešti, kam pár vyrazil na romantický výlet. "Bylo to velmi dojemné a nečekané. Řekla jsem "Ano" ," prozradila Křivánková, které partner nasadil nádherný prsten z bílého zlata s briliantem.

"Byli jsme spolu v Budapešti na vyhlídce a Tomáš mi řekl, ať se podívám do kabelky, kde už jsem nevědomky nosila tři hodiny prstýnek. Poklekl a řekl mi, že jsem žena jeho života a zda si ho vezmu," popsala romantickou chvíli Tereza.

Pár se seznámil krátce před letošním finále České Miss, kde Tereza zabodovala. V létě už spolu začali bydlet ve společné domácnosti a nyní už plánují svatbu. Ta ale do roka a do dne zřejmě nebude. "Nespěcháme na to. Spíš to vidím až na další léto. Ještě uvidíme," uzavřela třetí nejkrásnější dívka České republiky.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008