Bývalá láska Leonarda DiCapria vítala Nový rok nahá

 Celebrity 
03. ledna 2019 08:25 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Agdal se opalovala v Karibiku jen v rouše Evině Instagram
Dánská modelka Nina Agdal (26) přivítala na tropickém ostrůvku v Karibiku Nový rok. Nahá. Bývalka hollywoodského svůdníka Leonarda DiCapria (44) odhodila nejen šaty, ale i bikiny. Svým fanouškům posílá už několik dní pozdravy a pochlubila se i velmi odvážnými fotografiemi.

Nový rok přivítala Nina na slunných plážích v Karibiku. Zvýšenou pozornost si bývalá láska Leonarda DiCapria vysloužila za momentku, na níž pózuje zcela nahá. Jelikož se Nina živí modelingem, se stydlivostí nemá vůbec problém. Díky józe a pravidelnému pohybu jsou její křivky hodné obdivu.
 
Nejprve se sexy modelka pochlubila bujným poprsím, které si zakryla jen dlaněmi, a poté se nechala na pláži zvěčnit zcela nahá. S fanoušky sdílí i fotky, na nichž se po pobřeží prochází v červených bikinách.

Topmodelka už více než rok randí s mladším přítelem Jackem Brinkleym-Cookem (23), se kterým pravděpodobně oslavila i příchod Nového roku. Půvabná Nina je anděl s ďáblem v těle a říká se, že nejraději se mladá Dánka fotí nahá. 

Adgal se v minulosti prošla po mole Victoria's Secret a také fotila pro Sports Illustrated Swimsuit Issue. Mimo jiné si střihla menší roli ve filmech Don Jon nebo Vincentův svět. Na Instagramu jí sleduje více než jeden a půl milionu fanoušků.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít