České krásky ohromily slovenského miliardáře! Šampaňské teklo proudem!

 Celebrity 
05. prosince 2017 18:57 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Igor Rattaj v obležení krásných českých žen Jasná, Nízké Tatry
Bez krásných žen a bohatých mužů se neobešla víkendová velkolepá zahajovací party zimní sezóny v Jasné v Nízkých Tatrách v klubu Happy End. Dlouhá noc plná tanečních rytmů se nesla ve znamení hudby legendární kapely Queen.

Zahájení ve stylu Freddieho Mercuryho se ujal slovenský miliardář a spolumajitel společnosti Tatry Mountain Resorts Igor Rattaj, který celou šou svým vystoupením odstartoval.

Své brány také poprvé otevřel nový ikonický Crystal bar, kde si v letošní sezóně budou užívat návštěvníci ski areálu v Jasné speciální drinky poprvé. Ujít si tuto příležitost nenechaly ani české krásky moderátorka a Miss Monika Leová, Miss Earth Tereza Fajksová a herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová.

Herečka Daniela Šinkorová je sice Slovenka, ale do Nízkých Tater vyrazila úplně poprvé. S kamarádkou si užily pořádnou sněhovou nadílku, party i wellness.

O jejich dobrý pocit z večera se staral sám hostitel, Igor Rattaj, a jak je vidno z fotografií, dámy si jeho společnost náležitě užívaly. Monika i Tereza se sice do Jasné vypravily i se svými dlouholetými příteli a Daniela se na jaře vdala, přesto jim očividně prostředí milionářského světa šlo k duhu. Uvidíme, zda po takovém zážitku některá z krásek nezatouží zalovit ve slovenských vodách.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít