Ornella Koktová opět útočí: Vondráčková neumí dobře zpívat!

 Celebrity 
26. listopadu 2017 06:00 / Marcela Plachá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucka před pár dny křtila dětskou knížku Showpix
Ornella Koktová (24) opět útočí. Tentokrát se opřela do Lucie Vondráčkové (37). Prý jí popularitu zajistili rodiče! Zpívá totiž sotva průměrně!

Zatímco Lucie Vondráčková před pár dny pokřtila knihu Kryštofovy nebetyčné maléry, Ornella Koktová se do ní rázně pustila. „Je to tak průměrná umělkyně, že nechápu, že o ní někdo říká, že je top," uvedla v rozhovoru pro Luxury Prague Life. „Tak jako ona může zazpívat každá druhá Katka na ulici," dodala. 

„Když jsem třeba slyšela zpívat Jitku Boho ve Tváři, tak byla o sto levelů výš,“ uvedla příklad. Přitom Lucie se pravidelně umisťuje na předních příčkách v anketě Český slavík. „Tady to spíš funguje na principu fanouškovské základny a jí se o to starají rodiče od jejího jednoho roku,“ vysvětlila pro Aha!, proč je Lucie tak oblíbená.

Vondráčková pobývá především v Kanadě, kde žije s hokejistou Tomášem Plekancem (35), se kterým má dva syny - Matyáše (5) a Adama (2). „Máme se rádi, podporujeme se a nechtěla bych vedle sebe někoho jiného,“ uvedla nedávno zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum