Nejkrásnější dívka pochází z Afriky!

 Celebrity 
28. listopadu 2017 05:00 / Marcela Plachá
  0
📷
5 fotografií v galerii
Miss Universe 2017 CNN
Kráska z Jižní Afriky je novou Miss Universe! Na druhém místě prestižní soutěže skončila dívka z Kolumbie, třetí místo patří soutěžící z Jamajky. Česká Miss 2017 Michaela Habáňová se do top 16 neprobojovala.

Velmi vyrovnané a napínavé bylo finále Miss Universe 2017. Zřejmě všech 96 účastnic této prestižní soutěže má za sebou celoživotní zážitek, na který se nezapomíná. Většina účastnic se navíc i velmi sblížila a spřátelila. "Už nyní plánujeme, kdy se znovu potkáme. Pozvala jsem holky do České republiky na Silvestra," prozradila Česká Miss Michaela Habáňová s tím, že mnohé dívky pozvání přijaly. 

„Byly tu samozřejmě některé, které chtěly nesmírně uspět a šly si za tím přes mrtvoly. Hlavně Kolumbie, Island a Jižní Afrika, pro které je to životní sen a skoro s nikým se nebavily. Přála jsem to nejvíc soutěžící z Austrálie a Německa, byly skvělé,“ ohodnotila své soupeřky.

Některé dívky přitom podle Habáňové měly velké potíže, protože se předváděly v plavkách, což se v mnoha zemích setkává s negativními ohlasy. „Největší problém měly holky z Egypta a Íráku. Dokonce jsem slyšela, že kvůli tomu, že šla v plavkách, byli její rodiče vystěhovaní ze státu. Bylo vidět, že ta situace pro ni byla nesmírně náročná,” popsala dojmy ze své účasti na Miss Universe.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47