Ze sestry Simony Krainové je sexy kočka!

 Celebrity 
30. listopadu 2017 04:54 / Marcela Plachá
  0
📷
5 fotografií v galerii
Z baculky je sexy dračice Instagram
Sestra Simony Krainové (44) motivuje ženy k vysněné postavě. Na internetu zveřejnila nejen svou sebeproměnu, ale také rady a doporučení, jak mít dokonalé křivky. Jak to Yvoně (50) sekne, se podívejte do fotogalerie.

Neskutečně sexy můžete vypadat i v padesáti! Dokazuje to sestra Simony Krainové, která prošla úžasnou sebeproměnou. Začátek ale nebyl jednoduchý. „Nejprve jsem se nutila a nenáviděla každý první utrápený kilometr a těšila se do cíle. Ale vydržela jsem i přesto, že výsledky nebyly hned, hlavně kvůli lidem, kteří byli pro mě vzorem,“ prozradila svou motivaci.

„Učila jsem se běhat správně, poslouchala ty, co už mají zkušenosti, poznávala lidi na sportu závislé a záviděla jim vždy dobrou náladu, začala posilovat, ať mám výdrž běžet déle než 10 minut a víc než dva kilometry, začala plavat, ať se naučím pořádně dýchat,“ vyjmenovala další aktivity. „V tom celém kolotoči jsem si ani nevšimla, jak šla kila dolů a jak se vlastně měním fyzicky i psychicky! A stalo se," uvedla Yvona, která svým příběhem motivuje stovky dalších žen. 

I proto na internetu zveřejnila srovnání svého vzhledu před proměnou a nyní. Výsledek její práce je opravdu obdivuhodný. Yvona se svými fanoušky a fanynkami na sociálních sítích sdílí fotografie zdravých a vyvážených jídel, dává jim tipy na různá cvičení, sportovní oblečení nebo fitness doplňky. 

Přestože Yvona žije v Havířově, stále má plnou podporu své sestry Simony Krainové. „Jsme spolu denně v kontaktu a navzájem se v mnoha věcech podporujeme a ovlivňujeme,“ potvrdila topmodelka Simona.

Aby měla Yvona své aktivity pod kontrolou, používá inteligentní fitness náramek Veroval, který jí přináší detailní přehled o fyzické aktivitě a rozsáhlou analýzu spánku. Pomocí něj si Simonina sestra jednoduše hlídá tepovou frekvenci, což je při fyzické aktivitě velmi důležité. Yvona si samozřejmě nezapomíná kontrolovat ani výsledky své dřiny. K tomu používá inteligentní osobní váhu, která jí zváží nejen tělesnou hmotnost, ale také hmotnost kostí a podíl tělesného tuku, svalové tkáně a vody v těle. Yvona prostě neponechává nic náhodě! A výsledky za to opravdu stojí!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum