Konvalinková skoro v sedmdesáti dostala nabídku snů!

 Celebrity 
26. srpna 2017 10:10 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jako by Konvalinkova křičela - a teď jdu támhle, na Vinohrady! ShowPix
Tohle vážně nikdo nečekal! Zatímco mladší herci z divadel odcházejí, nebo dostanou vyhazov, starší kolegyně dostala nabídku snů. Herečka Naďa Konvalinková (66) po třiceti letech skončila na volné a přijala nabídku ředitele Divadla Na Vinohradech Tomáše Töpfera na stálé angažmá.

To pro Naďu, která je už v důchodu, znamená značné finanční přilepšení, prestižní scénu, ale i omezení její svobody. Byla zvyklá nebýt v angažmá, i když jezdí s několika zájezdovými představeními. 

Konvalinková dala vale Divadlu ABC, vedle kterého dokonce bydlí. Musela dostat tak skvělou nabídku, aby vyměnila milované divadlo, kde hrála i se svou kamarádkou Květou Fialovou a šla na Vinohrady.

„Může mít takových 20 až 30 tisíc měsíčně. A pokud jí sám Töpfer volal, určitě jí učinil skvělou nabídku. Namísto toho některé herce nechal odejít, což je škoda," řekla jedna z kolegyň.

Sama herečka byla nabídkou zaskočena! „Po šedesátce jsem už věru žádnou zvláštní nabídku nečekala, a tak když mi Tomáš Töpfer zavolal, myslela jsem si, že je to snad nějaká domluvená recese,“ řekla Naďa Konvalinková v rozhovoru pro měsíčník Divadla na Vinohradech. 

A prozradila také to, jak námluvy do divadla vypadaly. „Tomáši, to nejde, už jsem v důchodu,“ říkala mu herečka. „Já taky,“ reagoval ředitel. „A bolí mě kolena!“ opáčila herečka. „Mně taky, ale na jeviště ještě dojdeš, ne?" vtipkoval Tomáš Töpfer.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum