Tenhle fešák rozvášnil Bohdalku! Držela ho v náručí a nechtěla pustit!

 Celebrity 
28. srpna 2017 04:10 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Malého pejska si Jiřina Bohdalová okamžitě zamilovala a ho nechtěla pustit! ShowPix
Jiřina Bohdalová je žena, která i když je poměrně tvrdé nátury, občas také roztaje. Zvlášť když je v okolí někdo takový! A pravdou je, že v Náchodě na Muži roku, jí hodně rozvášnil jeden fešák... Nemohla se od něj vůbec odtrhnout!

Nešlo však o žádného z krasných mladých mužů, ale o pejska, kterého měla na předzahrádce hotelu jedna z návštěvnic galavečera. Jakmile tam Bohdalka přišla, zvedla pejska do náručí a začala se s ním muchlat. On jí olizovat, ona ho pusinkovala a roztála doslova jako sníh.

„Ale ty seš krásnej, no to není možný! Ale to víš, že jo, ty jsi úžasnej! Pojď sem," takhle podobně Jiřina Bohdalová mluvila na čtyřnohého chlupáče, který patřil paní, jenž seděla u vedlejšího stolu.

Bohdalka do Náchoda dorazila s přítelem, multimilionářem Lubomírem Fockem a vnukem Vojtou. Společně přijeli podpořit jednoho z finalistů Mikuláše Focka, což je syn jejího partnera. Ten se nakonec umístil ve vítězné čtveřici.

„Já jsem tu dneska jako podpora Mikuláše. My všichni," hlásila hrdě Jiřina Bohdalová, které by rozhodně nikdo nehádal, že v létě oslavila 86. narozeniny. Herečka vypadá pořád skvěle a má spoustu energie. Stále točí v televizi a hraje v divadle. Sama i řídí. A když nemusí být v Praze, odjíždí na svou milovanou chalupu do lesů k Semilům, kde to má nejraději. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008