Nechutný kšeft s Gottem! Tohle vážně divadelníci přepískli!

 Celebrity 
26. srpna 2017 09:10 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Den, kdy zemřel Gott - tak zní kontroverzní slovenská divadelní hra! Archiv K. Gotta
Karel Gott řadu měsíců bojoval s vážnou nemocí a dále i s některými dalšími zdravotními problémy. Když se ze všeho dostal a těší se relativně dobrému zdraví, musí sledovat, jak s jeho jménem někdo dost nechutně kšeftuje. Třeba jako mladí divadelníci ze Slovenska!

Den, kdy zemřel Gott! Tak zní alternativní hra, kterou se rozhodli nastudovat mladí divadelníci z východního Slovenska, kteří si říkají Prešovské národní divadlo. 

Se zpěvákem hra samotná nemá přímo moc společného, ale jejím názvem chtějí nalákat diváky. Otázkou je, jestli je spíš neznechutí.  

Psycholožka Karla očekává návštěvu své zcestovalé sestry z Thajska i s její novou známostí. S popíjením graduje zábava a s ní i sourozenecká rivalita. Zatímco v dětském pokoji spí malé dítě, internetem prosviští zpráva o údajné smrti Boha – Gotta. Tak asi takhle vypadá anotace podivné hry na Slovensku.

„Tam, kde padají modly generace rodičů, se mladí snaží o vlastní alternativní výklad desatera, podle kterého je každý bohem sobě saménu," zní obsah hry, kterou napsala Michaela Zakuťanská a režírovala Júlia Rázusová. „Nechtěly jsme se pana Gotta dotknout. Snad nám to Pan božský odpustí," říkají obě ženy.

„Dotklo by se to každého a divím se, že se k tomu Karel ještě nevyjádřil. Ale asi to ani neudělá, nestojí mu to za to," dodal Gottův kamarád. 

Jak se ale říká, o kom se říká, že zemřel či zemře, žije dloho. Takže Mistr tu ještě rozhodně bude hodně dlouho. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47