Patrasová i Dvořák v šoku: Zemřel jeden z Návštěvníků

 Celebrity 
31. srpna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Datel Novotný zemřel ve věku 73 let archiv ČT
Další smutná zpráva přišla z českého šoubyznysu. Ve věku 73 let zemřel herec Jiří Datel Novotný. Česká televize právě v těchto týdnech reprízuje fenomenální seriál Návštěvníci, kde zesnulý herec hraje jednu z hlavních rolí.

Ze čtveřice Návštěvníků, tedy herců, kteří je představovali, zůstali pouze dva. Po Josefu Bláhovi a nyní i Jiřím Datlovi Novotném, zůstali už jen Josef Dvořák a Dagmar Patrasová.

„Je to hodně smutná zpráva. Dneska je velmi smutný den,” poznamenala k úmrtí kolegy a kamaráda Patrasová.

Truchlí také Josef Dvořák, ale i další herci, kteří Datla Novotného znali. Nikdo netuší, na co zemřel. „Stárnul, ale na nic zásadního si nestěžoval. Byl poměrně uzavřený. Je to pro mě také šok,” uvedl bývalý šéf herecké asociace, herec a dabér Jiří Hromada.

Datel Novotný se pohyboval okolí přátel režiséra Vladimíra Drhy. Právě i on před pár týdny zemřel po dlouholetém boji s rakovinou.

Herec Jiří Datel Novotný zemřel už v pondělí, ovšem až po dvou dnech se zpráva dostala na veřejnost. Zveřejnil jí Jiří Suchý a následně jeho bratr Ondřej.

Zda bude mít Novotný veřejné nebo soukromé rozloučení, není zatím jasné. Stejně tak není zatím veřejnosti známa příčina jeho skonu. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve