Známý český herec se zachránil před exekucí! Za pět minut dvanáct

 Celebrity 
30. srpna 2017 04:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dluhy Marka Taclíka narostly postupem let do milionových výšin Archiv ČT
Stačilo málo a kvůli dluhům přišel o byt za nejméně dva a půl milionu korun! Známý český herec Marek Taclík (44), jindy vydělávající slušné peníze, zabránil teď velkému problému! Na poslední chvíli!

Taclík požádal soud o osobní bankrot. Návrh však vzal zpět, protože prý udělal zásadní chybu. Představitel vyšetřovatele Olivera Hajna z Kriminálky Anděl si podle Blesku zachránil kůži podáním návrhu na zahájení insolvenčního řízení, tedy osobního bankrotu. Má tak naději, že nepřijde o střechu nad hlavou pro sebe a těhotnou přítelkyni Pavlu.

Pokud by mu totiž soud vyhověl, exekutoři by mu byt nezabavili, ale dluhy by splácel pět let ze svých příjmů, které by inkasoval přímo insolvenční správce. Herec však nyní doručil k soudu dokument s názvem Zpětvzetí Insolvenčního návrhu. 

„Podával jsem ho k soudu v mylném domnění, že jediná přípustná varianta řešení úpadku je nepatrný konkurz prohlášený na majetek mé osoby,“ uvedl Taclík v soudním dokumentu důvody.

Hercovu žádost by teď měl zaštítit spolek Boj s dluhy, který mu pomůže sepsat návrh nový. Jde sice o formální chybu, ale mohla by být fatální právě při ztrátě majetku.

Marek Taclík se do dluhů dostal už před 13 lety, kdy ztratil schopnost splácet úvěr od banky. Pak se navalily další dluhy a začarovaný kruh se zastavil až na částce 2,4 milionu korun.

Témata: Marek Taclík, dluhy, herec,
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod