Dojatý zpěvák Hložek! Jeho syn vyhrál Muže roku!

 Celebrity 
27. srpna 2017 22:20 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Matyáš Hložek se stal Mužem roku 2017 ShowPix
Mnozí si ho pamatují jako malého, hubeného chlapečka a on postupem let hodně narostl! A to i do krásy! Syn zpěváka Stanislava Hložka, Matyáš, vyhrál v sobotu v Náchodě prestižní soutěž Muž roku.

V Náchodě se v pátek konal už 18. ročník soutěže o nejkrásnějšího muže České republiky. Mezi dvanáctkou finalistů byl právě i Matyáš Hložek. Od začátku byl velkým favoritem.

„Já to říkala, že vyhraje Matyáš. Vždycky, když mám jako porotkyně nějakého favorita, kterého zpovídám na jevišti, tak vyhraje," smála se zpěvačka Hanka Křížková, která mladému Hložkovi pokládala soutěžní otázku.

Mezi soutěžícími byl i Mikuláš Focko, syn partnera herečky Jiřiny Bohdalové. Ta také do Náchoda přijela a fandila. „Všichni ti kluci jsou skvělí,” řekla herečka, ale žhavým želískem v ohni pro ní byl pochopitelně Mikuláš. 

V porotě kromě Křížkové, seděli také Daniela Šinkorová, Jaroslava Obermaierová, Zuzana Bubílková, Uršula Kluková, Eva Decastelo, Mirek Šimůnek, loňský muž roku či nejkrásnější muž světa. A také ministryně práce Michaela Marksová. 

Z vítězství syna byl velmi dojatý zpěvák Standa Hložek. „Jsme na něj s manželkou hrdí. Je to hodnej kluk a skutečně tu soutěž bral hodně vážně. Původně nám vůbec neřekl, že jde na casting,” prozradil zpěvák.

Matyáš nezaujal porotu jen svou vizáží, ale také volnou disciplínou. Vybral si totiž zpěv a vystoupení se mu náramně povedlo. „Naposledy jsem před lidmi zpíval asi v 11 letech. Ale před tolika lidmi a na takové akci to byl prostě křest ohněm. Mám z toho hezký pocit a doufám, že se to líbilo. Táta to vystoupení viděl před týdnem na videu a dával mi rady,“ dodal Muž roku 2017. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008