Zoufalý Hrušínský: Ničí ho dluhy!

 Celebrity 
24. srpna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jan Hrušínský je zoufalý ze situace, kterou nezavinil! ShowPix
Vždycky se snažil být k lidem slušný, plnit si k nim své závazky a nikdy nezůstal nikomu nic dlužen. A teď je herec a principál divadla Jan Hrušínský (62) v situaci, která je nezáviděníhodná. Má velké finanční problémy, kvůli kterým dokonce musel některé věci, včetně premiér, odsunout!

Principál se obává o budoucnost Divadla Na Jezerce, které je sice jeho, ale objekt má v pronájmu. A tím, že mu podnájemce neplatí, dostává se do potíží!

„Dlouhodobě nám neplatí provozovatel divadelní restaurace podnájemné, které je pevnou součástí rozpočtu divadla. Přesto bylo divadlo nuceno z podnájemného, které neobdrželo po mnoho měsíců, uhradit státu v plné výši DPH a samozřejmě za prostory restaurace hradit pravidelně nájem městské části Praha 4," řekl Aha Jan Hrušínský.

Ten také přiznal, že situace začíná komplikovat provoz divadla. „Už jsme tak třeba museli odsunout dvě premiéry her, chystané na letošní podzim…,” dodal Hrušínský.

Situaci se snaží řešit, ale je otázkou, zda jí podnájemce hospody řešit chce. Není vyloučeno, že principál bude hledat nového provozovatele restaurace, který bude solvetní, a bude si plnit své závazky tak, aby hlavní nájemce, kterým je společnost Jana Hrušínského, nemělo potíže. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008