Zásadní zpráva: Herec Roman Vojtek se zase odstěhoval!

 Celebrity 
22. srpna 2017 02:10 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Fešák Roman Vojtek je spokojený, šťastný a opět se stěhoval! ShowPix
Roman Vojtek se zase odstěhoval. Tedy z pronajatého domu za Prahou. Ovšem ne někam, kde to nezná, ale vrací se zpět do svého domu. Se svou novou přítelkyní, zpěvačkou Petrou Vraspírovou zakotví v Řitce u Prahy, kde bydlel se svou manželkou.

Jak se zpěvák a herec svěřil, před pár týdny se nastěhoval zpět do domu, který po rozpadu manželství donedávna obývala jeho exmanželka s dětmi. V domě, který postavil, žije s Petrou a navštěvují je zde i jeho děti. 

„V centru Prahy bych dlouho žít nemohl. Žít tady má své výhody, ale vyhrávají výhody života mimo město,” říká Roman Vojtek, který doposud bydlel s partnerkou v pronajatém domě nedaleko Prahy.

Vojtek, který je podle všeho velmi šťastný v soukromí i pracovně a o kšefty nemá nouzi, je v Řitce rád. A nejenom proto, že jeho sousedkou, i když asi o kilometr dále, je zpěvačka Helena Vondráčová. S tou se potkávají i v muzikálu Mamma Mia!

Právě v mnoha letních představeních v pražské Hybernii si oba zahráli a zazpívali. Roman chce být ale v pohodě a po práci si moct odpočinout na zahradě, na terase a být zkrátka více v přírodě, než někde v centru velkoměsta. Dojíždění do Prahy mu prý tolik nevadí.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve