Kubišová musí pod kudlu, ale nechce! Může si však způsobit zásadní problémy!

 Celebrity 
24. srpna 2017 11:33 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Marta Kubišová má po problémech se srdcem další zdravotní potíže! ShowPix
Sotva se Marta Kubišová dostala z infarktu, který jí donutil zpomalit a pomalu odejít do profesního důchodu, objevily se další zdravotní problémy! Ty by mohl vyřešit operační zákrok, ale zpěvačka se ho bojí. Zřejmě si neuvědomuje, že si může způsobit mnohem horší potíže!

Jedna z našich nejmilovanějších a nejobdivovanějších zpěvaček, letos na podzim končí svou oficiální profesní dráhu svým tour. Jenže jí trápí veliké bolesti kolena. Přidaly se zkrátka s postupujícím věkem.

Kubišová by měla podstoupit operaci, jenomže ji radikálně odmítá. Přitom, jak sama říká, bolesti nejsou nějak malé. „Vystřeluje mi to až do kyčle. Jím na to nějaké prášky, kvůli té chrupavce, ale bolí to," naříká si zpěvačka.

A právě to je problém! Málokdo totiž tuší, že pokud akutně začne zlobit kolenní kloub a pokud to pacient neřeší radikálně, velmi brzo bude muset podstoupit i operaci kyčelního kloubu a naopak. Tyhle klouby spolu totiž úzce souvisí.

Endoprotézy má například i Karel Gott, která má umělou kyčel, herečka Jana Švandová, nebo zpěvaččina kolegyně Hanka Křížková. „Vím, co je to bolest kloubů. Mám dvě endoprotézy - koleno a kyčel. A kdysi mi lékaři řekli, že kdybych šla včas, jednu z těch operací bych možná mít vůbec nemusela, nebo ne tak brzo po sobě," svěřila se před časem čerstvá šedesátnice, která navíc Kubišovou velmi obdivuje.

Marta Kubišová se bojí operace právě kvůli srdci, protože s ním měla potíže. Ovšem lékaři dnes už umí narkózu namíchat tak, aby to pacienta nezatěžovalo. Nebo jen minimálně. Některé kliniky provádějí výměnu kloubů i za lokálního umrtvení. To však řada pacientů odmítá kvůli pocitu, že jsou při vědomí!

Marta Kubišová není žádná hrdinka, a asi se bojí obého postupu. Nicméně, pokud operaci dříve nebo později nepodstoupí, časem s bolestí kloubu stejně nevydrží a nemine jí!

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47