Wow! Nelly Řehořová má nový videoklip! To musíte vidět!

 Celebrity 
07. června 2017 13:00 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nelly Řehořová je mladá, krásná, telentovaná a má dobře našlápnutou kariéru! archiv N. Řehořové
Nelly Řehořová představila svůj nový videoklip Žít jen svou láskou a je to vážně nářez. Nejen, že tam mladá zpěvačka vypadá fantasticky, ale od začátku do konce máte pocit, že ho vytvářeli nejlepší hollywoodští producenti. Podívejte se na to!

Proč zůstávat při zemi, když s tímhle se může úplně v klidu vydat minimálně do celé Evropy? Tuto mladičkou, teprve 15 letou rodačku z Opočna, jsme nedávno mohli vidět v kasovním trháku Špunti na vodě, kde si také "střihla" úvodní titulní duet s Michalem Hrůzou. To vše ale bylo jen takové rozehřívání, to pravé přichází právě nyní!

Celý videoklip totiž vypadá, jakoby si ho vzala do parády americká produkce. „Věděla jsem, že klip by měl být barevný, letní, pohodový a vtipný, protože mám ráda humor. Ten by neměl chybět v žádném mém klipu, je to taková moje značka,“ usmívala se spokojená Nelly, která se tentokrát představila v úplně jiné roli, než na kterou byli její fanoušci zvyklí. Vůbec poprvé totiž v nějakém svém videoklipu tančí.

„Tanec mě odmalička baví. Není to tak dávno, co jsem závodně cvičila aerobik, který má právě k tanci blízko. Poctivě jsem trénovala choreografii, muselo to být perfektní.“

Hudba pochází z dílny Michala Davida, který si Nelly také vybral do svého nového muzikálu Muž se železnou maskou. A jestli jsme se na začátku zmínili o hollywoodském scénáři, tak je to opravdu jen pocit. Nelly si ho totiž vymýšlela sama, s režisérem Tomášem Krejčím pak jen ladila detaily a konzultovala jednotlivé fáze. Zkrátka za videoklipem je vidět spousta potu a dřiny.

Při natáčení nepřišli zkrátka ani její fanoušci, ve videoklipu si mohli přímo zahrát. Jedním z hrdinů příběhu je pak i herec Karel Jirák, se kterým se Nelly seznámila během natáčení Špuntů na vodě. Je to jen další důkaz, že herectví a zpěv se mohou krásně prolínat.

Nelly je nejenom zpěvačka, ale i začínající herečka. Například po roli v komedii Strašidla, natáčí opět se Zdeńkem Troškou - tentokrát pohádku Čertoviny! 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47