Strašná nenávist: Řepka nemůže svou ex vůbec vystát a lituje, že si jí vzal!

 Celebrity 
05. června 2017 04:50 / René Černý
  2
📷
2 fotografie v galerii
Taková láska to byla a dnes se Řepková se svou ex nenávidí! Archiv
O tom, jak velká láska může přerůst až v obrovskou nenávist, může fotbalový bouřlivák Tomáš Řepka vyprávět hodiny a hodiny. Nyní přiznal, že lituje toho, že si vzal svou, dnes už exmanželku Vlaďku Erbovou!

Přestože je mezi Řepkou a Erbovou velká nenávist, chtěl by prý on sám, aby jeho ex našla vnitřní klid. „Protože když bude šťastná ona, bude šťastný i náš syn a její dcera. Že se rozhodla odejít, s tím jsem se smířil, teď už ale chci žít normální život, který jsem v jistou dobu žít nemohl," řekl pro Super.cz Řepka.

Vlaďka od Řepky odešla k hokejistovi Michalovi Gulašimu. Důvodem byla žárlivost, údajně hádky a další věci, nicméně na luxusní vile, kde společně bydleli, zůstal dluh přes 20 milionů korun. O ten, a také o vlastnictví vily, se dnes drsně hádají.

Řepka ale nenchává na své ex niť suchou a v podstatě ukazuje, že je mu ukradená! „Ať si o tom člověku udělá každý obrázek sám. Vladimíra Erbová je mi svým způsobem už ukradená. Možná mi jí může být líto, ale s tím se musí poprat sama. Jediné pozitivum je, že s ní mám zdravého a úžasného syna. Markus, to jsem celý já. Ale to je všechno," řekl fotbalista,  který už je opět šťastný s jinou ženou - moderátorkou Kateřinou Kristelovou.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008