Lavi představil svou kolekci a málem způsobil dopravní kolaps!

 Celebrity 
04. června 2017 01:58 / René Černý
  1
📷
4 fotografie v galerii
I takhle Lavi řádil a podepisoval se všude, kde to fanynky a fanouškové chtěli! UrbanStore.cz
Málem dopravní kolaps v centru Prahy způsobil Julius Lavický zvaný „Lavi“. Ten v prodejně UrbanStore.cz na Václavském náměstí prezentoval svou legendární kolekci oblečení a kvůli tomu se i tvořily před obchodem kolony!

Nejenom frotna, jak za socialismu na banány, ale i auta stála před prodejnou. Nikdo nevěděl, co se děje, a kteráže světová celebrita vyrazila nakupovat. Nicméně fanoušci se do obchodu pomalu ani nevešli!

Fotbalový rebel "Lavi" ukázal oblečení pro muže, ženy i děti s logem JL10. S každým se fotil a rozdával dokonce podposy dívkám na jejich vnady! 

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskapáda za eskapádou mu ovšem ničila slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad.  

UrbanStore.cz nyní vydává dlouho plánovanou kolekci, na kterou se těší všichni jeho fanoušci a fanynky.

„Lavi“ se na prezentaci dostavil osobně, aby představil limitovanou kolekci, která obsahuje pánská, dámská a dětská trika z organické bavlny, pánské a dámské mikiny a pánské trenky v několika barvách a provedeních. 

„Pro fanoušky, kteří si tuto příležitost nenechali ujít, byla připravena také autogramiáda, kdy si  mohli nechat podepsat Laviho stylově přímo na artikly se značkou JL10,” dodává prodejce.

Kolekce je exklusivně k dostání pouze v UrbanStore.cz, a to jak v kamenné prodejně, tak na e-shopu

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít