Tahle herečka dostala šanci hrát u Trošky v pohádce!

 Celebrity 
04. června 2017 02:35 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Andrea Hoffmannová hraje v pohádce Zdeňka Trošky Čertoviny selku! Fenix Film
Zdeněk Troška je pověstný tím, že rád pracuje s profesionály a nemusejí to být jen ostřílení herci a naprosto slavné tváře. Šanci dává i těm neznámým či začínajícím. Jednou z hereček, která s ním nyní točí pohádku Čertoviny, je i herečka Andrea Hoffmannová!

Andrea točila se Zdeňkem Troškou ve skanzenu v Přerově nad Labem, kde režisér natáčel například Z pekla štěstí nebo Čertovu nevěstu. V příběhu o dvou čertech Popelákovi a Uhelákovi, kteří se vypraví do světa lidí, hraje Hoffmannová selku, maminku Haničky, kterou zvtvárňuje Sára Sandeva, která byla v mladém věku nešťastně provdána za starého vdovce - Oldřicha Navrátila. 

„Natáčení si užívám. Zdeněk Troška je pohádkový mág a hlavně laskavý a pozitivní člověk se srdcem na pravém místě. To je ideální kombinace pro tvůrce pohádky. Je vždy radost s ním nejen pracovat, ale třeba se jenom setkat. Na diváky pohádky Čertoviny čeká krásná podívaná,“ říká Andrea Hoffmannová, která si poprvé zahrála před rokem v Troškově pohádce Strašidla. 

Nová pohádka Čertoviny se natáčí kromě Přerova nad Labem, také v Pekle Čertovina u Hlinska a pak se štáb přesune do jižních Čech - a tvrz do Drslavic nebo do vesniček na Českobudějovicku.

V hlavních rolích se představí třeba Jakub Prachař, Dominick Benedikt Hájek, Karel Dobrý či Jaromír Nosek nebo David Gránský. Pohádka půjde za diváky do kin 4. ledna příštího roku 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum