Mefisto oslavil 50. reprízu, muziku napsal syn slavného skladatele!

 Celebrity 
06. června 2017 03:12 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Takhle vesele se pak v divadelním klubu slavila 50. repríza muzikálu Mefisto! Muzikál Mefisto
Tak trochu "ďábelský" muzikál Mefisto má za sebou už 50. reprízu. Jedno z nejúspěšnějších děl na české muzikálové scéně vidělo na 40 tisíc diváků a díky Mefista/Fausta, kterou hraje Pepa Vojtek, má i Thálii.

Co víc by si mohli tvůrci, v čele s režisérem Zdeňkem Zelenkou a autorem hudby  Danielem Bartákem přát. Právě syn slavného hitmakera Zdeňka Bartáka, Daniela, napsal hudbu a jako už ostřílený matador je rád, že se Mefisto lidem stále tolik líbí!

„Každý autor hudby je rád, když se lidem líbí, když se jim vryje pod kůži," svěřil se Dan Barták. 

„Jsme neuvěřitelně spokojeni a hlavně od premiéry tzv. nepadá řemen a představení pořád láká a přitahuje nové diváky. Minulý týden nám muzikál pochválili Zlata Adamovská a Petr Štěpánek. Navíc atmosféra v týmu je skutečně skvělá a inscenace je tak dobře napsaná, že se hraje v podstatě sama,“ pochlubil se producent muzikálu Michal Mückstein. 

Takové kladné výsledky a padesátá repríza si rozhodně zaslouží pořádnou oslavu. A tak se na sobotním jubilejním představení bouchnul šampus a pojídal překrásný dort, kterým produkce odměnila své úžasné herce. Zároveň se zde s kolegy loučila muzikálová Markétka Karolina Gudasová, která již brzy bude maminkou.

„Poslední představení se mi hrálo opravdu krásně a to už jenom proto, že v hledišti byl můj přítel, maminka a pár mých kamarádů, kteří mě podpořili. A také jsem si to užila s kolegy, kteří jsou zkrátka úžasní. Bude mi moc chybět atmosféra divadla. Je to neuvěřitelný pocit stát se všemi na jevišti a společně oživovat divadelní postavy,“ svěřila se těhotná Gudasová,která by se do muzikálu Mefisto chtěla vrátit začátkem roku 2018. 

A jak vnímá muzikál Mefisto oceněný Josef Vojtek„Mefisto je samo o sobě velmi zvláštní představení tím, že vidina dlouhého života nebo nesmrtelnosti, se objeví v myšlence každého člověka. I to je jeden z důvodů, proč je divákům muzikál obsahově blízký. Dvojrole Mefista/Fausta je sice náročná, ale já se ji na každá představení ujímám velice rád.“

„Takhle vesele jsme oslavili 50. reprízu Mefista a teď hurá do další padesátky," podotkla zpěvačka a herečka Hanka Křížková, která sama letos slaví několik výročí. „V srpnu podruhé třicátiny, do toho 35 let na scéně a 20 let s bandem Martina Kumžáka... 27. září všechny zvu na svůj narozeninový koncert do pražské Hybernie," podotkla Křížková. 

Právě tam se Mefisto hraje a to velmi úspěšně. V divadle se pak oslava skutečně vydařila. Herci a tvůrci se během celého veselí dobře bavili, tančili, popíjeli šampaňské a klábosili o všem možném. Z týmu muzikálu Mefisto vyzařovala spokojená a přátelská atmosféra, která je jistě nedílnou součástí oslavovaného úspěchu. Celebrace ovšem nemohla trvat dlouho, jelikož bylo teprve odpoledne a všechny čekalo odehrát ještě jeden kus. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008