Tenhle roztomilý fešák je nová posila Novy! Je bratrem slavné modelky!

 Celebrity 
03. června 2017 03:30 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Novou nováckou posilou v počasí je tenhle sympaťák, Karel Kašák! Nova
Novou posilu ve svých řadách má televize Nova! Mladého, sympatického sexy muže, který nyní bude informovat o počasí! Je jím Karel Kašák. Devětadvacetiletý mladík je bratrem slavné modelky Veroniky Kašákové.

„Moderace na Nově je pro mě další kapitolou a splněním mého snu. Pokud svým snům budete věřit, mohou se stát součástí vašeho života. Nikdy mě nenapadlo, že jednou budu ‚rosničkou‘, teď se mi ta představa moc líbí a rád bych předpovídal jen příjemné počasí. Když se ohlédnu zpět do dětství, mám pocit, že mě televize trochu vychovávala. Nyní mám možnost nahlédnout na ni z té opačné strany, za což jsem velmi rád,“ řekl Karel Kašák, kterému jeho přátelé přezdívají "Medvídek plyšový"!

Jeho sestrou je Veronika Kašáková, česká modelka a finalistka České Miss 2014, která "proslula" tím, že vrůstala částečně v dětském domově. Podobně, jako Karel.

„Životní cesty jsou různé, a ta naše se sestrou Verunkou měla další významnou zastávku v dětském domově, kde jsem byl od sedmi do patnácti let. Jsem za to velmi vděčný. Zřejmě mi to něco vzalo, ale co jsem nepoznal, to mi nemůže chybět. Určitě mi to ovšem něco dalo. Jedinečný pohled na svět, za který mohu pouze poděkovat. Jsem beznadějně nenapravitelný romantik a optimista, milovník života, věřím na pohádky, na kouzla a věřím tomu, že dobro vždy zvítězí,“ dodal moderátor, který se zcela jistě brzo stane miláčkem diváků, tedy hlavně divaček.

Ve volném čase se Karel Kašák věnuje sportu, tanci, má rád divadlo a zpěv a zkušenosti má i s produkcí různých eventů. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod