Koho to obléká stylista Vaněk? To není ani Mareš, ani Krainová!

 Celebrity 
28. května 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Stylista Filip Vaněk s novou, sympatickou klientkou! redakce
Filip Vaněk, který obléká řadu celebrit i byznysmenů a byznysmenek, byl přistižen s v obchodě, jak jí vybírá outfity dalšímu ze svých klientů. A pak šli společně na kávu. Kdo to je?

Jak se ukázalo, nebyla to ani Simona Krainová, ale ani Leoš Mareš.  Že by nový objev a byznys a nové plány?

„Vy jste hrozní špióni...," reagoval Vaněk na dotaz naší redakce, cože za sympatickou krásku to bylo, s níž vbíral oblečení.

Nejprve dělal "Zagorku", ale pak prozradil, o koho šlo. „Jde Barboru Kapounovou, mladou dámu, úspěšnou podnikatelku i studentku, která má spoustu nápadů, projektů a chce se hlavně věnovat lidem. Je skvělá," prozradil stylista. 

Bára mimo jiné před časem založila nadační fond Lauren, který se věnuje pomoci mladým lidem, kteří například nemají vyřešenou minulost kvůli které se dostali do problémů a potřebují pomoct. „Hlavně těm, kteří si třeba myslí, že pro ně všechno skončilo a že život nemá smysl. Smysl to má a já jim chci ukázat, že to jde," svěřila se Barbora Kapounová.

A protože Filip Vaněk si v životě taky něčím prošel, stejně jako Bára, má zdravě kritické názory, snaží se s ním mluvit nejenom o profesi v oblasti módy, ale i o životě, pomoci a o všem, co s sebou život dnes pro mladé lidi přináší.

Barbora Kapounová chce ke svým nápadům strhnout třeba i další lidi, kterým se daří dobře a mají taky nutkání, že když můžou pomoci, měli by to udělat. „Asi nepomůžeme stovkám a tisícům lidí, ale kdyby to bylo deset dvacet lidí za rok, má to smysl,” podotkla sympatická mladá žena, která si tak chce plnit i své sny.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum