Umíte si to představit? Tahle křehotinka si zahraje Halinu Pawlowskou!

 Celebrity 
27. května 2017 03:15 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Halinu Pawlowskou v jejích pětatřiceti ztvární Klára Issová ShowPix, Archiv
Tomu se snad ani nechce věřit! Herečka Klára Issová má ztvárnit dnes hodně korpulentní Halinu Pawlowskou. Ne snad, že by ze sebe spisovatelka a scénáristka chtěla dělat někoho jiného, než kým je. Nicméně mladá křehotinka ztvární Pawlowskou z dob dávno minulých!

Scenáristka Halina Pawlowská, režisér a producent Pavel Pásek našli téměř po roce konkurzů hlavní představitelku pro svůj společný film, který bude na motivy knihy Proč jsem se neoběsila. Stala se jí Klára Issová. Zřejmě nejvíce připomíná Halinu za mlada! 

„Na natáčení se opravdu velmi těším. Než jsem roli vzala, tak jsem si samozřejmě nejdříve přečetla scénář a moc se mi líbil. Měla jsem vícero nabídek na filmy, ale vybrala jsem si právě tento, protože jsem se nad scénářem opravdu moc nasmála,“ prozradila pro Blesk Issová.

Issová si Pawlowskou zahraje z doby, kdy jí bylo 35. Natáčet se údajně má ve Višňové, alias Třešňové ze seriálu Chalupáři. Zda tomu tak bude, není ještě jasné. Jak spisovatelka sama přiznala, nějakou dobu taky trvalo, než se s Renčem a Páskem shodli na tom, jak se výsledné dílo bude jmenovat. Točit by se mělo už letos v létě. Premiéry bychom se tak mohli dočkat v první polovině příštího roku. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47