Gránský vydělává balík! O tomhle se mu snad nikdy nesnilo!

 Celebrity 
28. května 2017 02:15 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
David Gránský je teď v kurzu, i kdyby se cokoli dělo! Archiv
Jeden z mála opravdu přirozených hezkounsků v českém šoubyznysu je moderátor a herec David Gránský. Jak po účasti v Tvoje tvář má znýmý hlas, se mu nabídky jen hrnou. Ne snad, že by je před tím neměl, ale teď je více v kurzu!

David Gránský momenálně natáčí se Zdeňkem Troškou pohádku Čertoviny. Do toho moderuje na Prome, hraje diadlo a chystá i další věci.

„David teď vydělává hodně, ale hodně slušné peníze. O tom se mu nikdy nesnilo," uveda jedna z jeho kamarádek. 

Lze odhadnout, že měsíčně by si mohl přijít až na 200 tiscí korun, což je informace, která není zcela ověřená, nicméně pravděpodobná. David, stejně jako řada umělců o svých honorářích nemluví. 

„David vidí, že mu to jde a snaží se využít příležitost. Byl by hloupý, kdyby akce a kšefty teď nebral," říká člověk z jeho okolí.

Peníze možná bude už brzo potřebovat. Se svou přítelkyní má vážný vztah, a kdo ví. Po zásnubách by měla přijt na řadu svatba. Ale Gránský rozhodně myslí na zadní kolečk a ví, že tak jak se daří teď, se nemusí dařit v dalších letech. Jeho honoráře jsou v desítkách až stovkách tisíc korun, ať už za projekt, tak třeba za natáčení. Gránský je totiž žádaný i pro reklamní účely. A tam se dají vydělat milioy korun...

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47