Jedna z nejúspěšnějších modelek současnosti přiznala těžké deprese. Bella Hadid promluvila o svých stavech i léčebně

 Celebrity 
16. března 2022 15:15 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bella Hadid je úspěšná modelka, ale také několikrát přiznala, že uvnitř je stejně zranitelná jako ostatní ženy Depositphotos
Patří k nejúspěšnějším modelkám současnosti, přesto její život není šťastný. Krásná a úspěšná Bella Hadid v rozhovoru pro americký Vogue promluvila o těžkých stavech, kterými si musela projít a dokonce přiznala, že skončila v léčebně.

Topmodelka Bella Hadid svůj boj s úzkostí před veřejností nikdy extra neskrývala. „Cítím vinu, že nežiju svůj úžasný život naplno. Mám neomezené možnosti, přesto jsem v depresích. Nedává to smysl,“ uvedla pro Glamour v roce 2019.

V listopadu 2021 byla na svém Instagramu ještě o hodně otevřenější než kdykoliv předtím. Se svými fanoušky, kterých je přes padesát milionů, sdílela sérii selfies, na kterých pláče. Ke smutným snímkům připsala: „Sociální sítě nejsou odrazem reality. Pro všechny, kdo s tím bojují, prosím, pamatujte na to. Někdy stačí slyšet, že nejste sami. A já pro vás mám vzkaz: Nejste sami. Mám vás ráda.“ Americká topmodelka dále zdůraznila, že každodenní boj někdy nelze vyhrát, ale musíte zjistit, jak se s ním naučit žít.

„Trvalo mi dlouho, než jsem si to srovnala v hlavě, ale několikrát jsem se taky zhroutila a zažila pocity vyhoření. Chci, abyste věděli, že na konci tunelu je vždycky světlo, i horská dráha se v určitém okamžiku pokaždé zastaví,“ snažila se tehdy uklidnit fanoušky a hlavně sebe krásná modelka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella  (@bellahadid)

 

 

Bella se nyní pro magazín Vogue rozpovídala nejen o svém psychickém zdraví, ale i lehké závislosti na alkoholu. Časté pití se stalo součástí jejího života a modelka kvůli alkoholu přišla i o několik zakázek. Nyní je abstinentkou a večírkům s alkoholem se prý obloukem vyhýbá. 

Podle svých slov si prošla velmi nelehkým obdobím, kdy se každé ráno budila s hysterickým pláčem. „Nikomu jsem to neřekla. Chodila jsem do práce a o pauzách plakala. Pak se vrátila do hotelu a plakala znovu, dokud jsem neusnula. A další den to samé, pořád dokola,“ řekla s tím, že celé to trvalo tři roky. Promluvila i o pracovním vyhoření, které po několika letech v modelingu zažila.

Dnes už křehká kráska ví, že zdraví je na prvním místě a dbá především na to, aby byla psychicky v pohodě. „Nebylo by fér, kdybych o tom nepromluvila, protože je to to jediné, co v posledních letech řeším. Došla jsem až sem, ale dalo mi to zabrat,“ dodala na závěr rozhovoru. 

Zdroj: Instagram, vogue.com, vogue.czglamourmagazine.co.uk.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47