Miley Cyrus má strach, že se nikdy nezbaví nálepky z minulosti!

 Celebrity 
25. května 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Miley Cyrus má strach z minulosti! archiv
Každý lituje věci, které spáchá v minulosti. Dokonce i kontroverzní zpěvačka Miley Cyrus. Ta se s dětstvím a nálepkou Hannah Montany definitivně rozloučila svým skandálním videem k písni Wrecking Ball.

Cyrus má zřejmě z toho všeho deprese a trápí ji to! "Mám pocit, že se už nikdy nezbavím nálepky nahého dívky na demoliční kouli," řekla Cyrus v nejnovějším rozhovoru.

„Měla jsem si rozmyslet jak dlouho mě to bude pronásledovat. Mám noční můry z toho, že to budou hrát i na mém pohřbu."

Video k písni Wrecking Ball produkoval v roce 2013 Terry Richardson. Dnes čtyřiadvacetiletá Cyrus přiznala, že se za video stydí a nejraději by ho ze svého života vymazala. „Je to však něco, co ze svého života nedostanete. Houpat se nahá na demoliční kouli, to je navždy. Když to jednou uděláte, tak je to navždy," dodává Miley.

Miley přiznala i to, že lituje, že v klipu oblízala velké. „Měla jsem si rozmyslet jak dlouho mě to bude pronásledovat. Mám noční můry z toho, že to budou hrát i na mém pohřbu, "tvrdí Miley. Ta v kontroverzním videoklipu seděla na demoliční kouli a měla na sobě pouze boty Dr. Martens. Když mělo video premiéru na serveru Vevo, tak si ho během 24 hodin podívalo 12,3 milionu lidí, což byl nový rekord. Z písničky se nakonec v USA stal pro Miley vůbec první hit na 1. místě v žebříčku.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve