Ostrá Žilková: Nařkla kolegyni z trestného činu?! Jde jí po krku!

 Celebrity 
20. března 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Žilková jde Batulkové po krku! Profimedia
Veronika Žilková je povahou docela generál. Říká, co si myslí, a když o něco jde, bije se jako lev. To dokázala i teď, když jí jde o dceru Agátu Prachařovou. Neváhala dokonce svou kolegyni a tchýni své dcery dokonce nařknout z trestného činu!

Žilková totiž v souvislosti s kauzou její dcery a syna Batulkové - Jakuba Prachaře, kteří se mají rozvádět, uvedla, že Batulková "stalkuje" její dceru. 

„Jediné pozitivní na tom je, že se Agáta zbaví tchyně, která nectí listovní tajemství, nabourává se jí do Facebooku a informace předává médiím. Doufám, že si najde lepší tchyni, manžela si musí vybrat sama,“ řekla Žilková na adresu Batulkové.

Její vyjádření se týkalo rozchodu Agáty a Jakuba a toho, co říká na to, že jejich vztah je v troskách. Proto se pro Blesk vyjádřila o kolegyni herečce, jakože zasahuje do soukromé pošty své snachy. 

Nařkla ji z toho že jí "leze do facebookového profilu", což je sám o sobě trestný čin v jistém ohledu. 

Sama Agáta nechce situaci komentovat. Přestože Jakub Prachař otci a matce oznámil, že se bude rozvádět, slavomanka a Žilkové dcera se vlastně rozčiluje, "co si to zase někdo vymyslel"?

Divné je, že signály jdou ze strany její a jejího zatím manžela. Takže, pokud si někdo něco vymyslel, muselo to jít od nich. Přitom Agáta by podle své matky Žilkové měla mít klidn, neboť je ve 4. měsíci těhotenství! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod