Petr Jákl prohodil sklem nejúspěšnějšího českého youtubera

 Celebrity 
18. března 2017 03:25 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petr Jákl se snažil youtuberovi MenT vysvětlovat, že to vlastně je naprostá hračka!  AMC, Into The Badlands
Kaskadér, herec a producent si pěkně podal nejúspěšnějšího českéhou youtubera MenT. Normálně ho prohodil sklem! Nešlo ale o nějaký spor či nevyřízené účty z minulosti. Šlo totiž o součást natáčení.

Youtubera MenT, který má na tomto kanále přes milion fanoušků, prohodil Petr Jákl sklem. Stalo se tak při natáčení upoutávky k březnové premiéře druhé řady seriálu Into The Badlands pro stanici AMC.

Hlavní postavou seriálu je dobře trénovaný bojovník, který spolu s malým chlapcem putuje nepokoji zmítanou zemí a hledá osvícení. V české upoutávce na tento seriál měl MenT ztvárnit právě tuto hlavní postavu, což se mu ale stále nedařilo.

Po více než desítce nevydařených pokusů si navíc na takřka dvoumetrového svalnatého režiséra začal otevírat pusu, ten se s mladým youtuberem nepáral, popadl ho a švihl s ním takovým způsobem, že MenT odletěl několik metrů a prorazil opodál stojící sklo. Všichni účastníci natáčení nevěřícně zírali na Jákla a utíkali youtuberovi na pomoc, aby se následně dozvěděli, že se stali obětmi vydařeného pranku, který na ně Jákl s MenTem spolu sehráli. 

„Docela se mi to zalíbilo a někdy bych to mohl využít při skutečném natáčení“, dodal pobaveně Jákl.

MenT si to také užil a s nadsázkou vše okomentoval: „Díky téhle akci je ze mě vlastně kaskadér. Takže čekám plno nabídek.“

Vyděšené tváře štábu a povedený prank můžete sami shlédnout ze záběru kamery, která měla sloužit pro tvorbu tzv. making-of videa právě ZDE!

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47