Neuvěříte! Maminka Marešovy přítelkyně a Jan Přeučil se dali dohromady! Tohle je spojilo!

 Celebrity 
18. března 2017 02:35 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Neoficiální pokus o rekord v počtu lidí s kloboukem se povedl, vpředu Jan Přeučil s Evou Hruškovou! Klobouky K, Concept Store TONAK
Maminka přítelkyně Leoše Mareše - Moniky Koblížkové a herec Jan Přeučil, se dali dohromady. Každý by si teď mohl myslet, že tu vzniká nový pár. To by asi nepřipustila hercova žena, herečka Eva Hrušková. Nešlo tu ale o lásku, jako takovou, ale o lásku ke kloboukům!

Kdo jiný, než Jan Přeučil, jakožto nejslavnější nositel klobouků v Česku by měl být tím, kdo podpoří klobouky. V Českých Budějovicích slavili rok od otevření prodejny s klobouky, která patří Heleně Harabinové, mamince přítelkyně Leoše Mareše.

Ten dokonce v pátek na Evropě 2 lákal všechny, aby přišli do Široké ulice, kde obchod sídlí, a pokusili se o neoficiální rekord. Proto dorazil i Jan Přeučil s Evou Hruškovou, primátor Jiří Svoboda, náměstkyně hejtmana Lucie Kozlová a dalších asi 120 lidí. 

„Jsem velice rád, že se podařilo dát dohromady tolik lidí a obdivuji paní Helenu a jejího partnera, který jsme přesně před rokem otevírali jejich nádherný obchod, že tuto akci dokázali dát dohromady. A pochopitelně smekám svůj klobouk," prohlásil herec, dabér a kantor Jan Přeučil.

Odpoledne se na 120 lidí shromáždilo v ulici a díky dronu pořídili záběry "okloboukovaných lidí". „Na to, že to byl pátek odpoledne, a že to byl první ročník, tak jsem velmi spokojená. Hlavně nadšená, že lidé přišli. Sice asi nedoženeme historickou fotografii z třicátých let ze sídla Tonaku, kde na fotce bylo přes tisíc lidí, ale třeba za pár let. Kdo ví...," dodala Helena Harabinová, které na dálku držel palce i stylista Filip Vaněk, jenž vloni na otevíračce prodejny byl, ale letos se z pracovních důvodů musel omluvit.

„Moje paní profesorka mi kdysi řekla jednu větu, kterou se řídím celý život: S kloboukem v ruce projdeš celým světem. A tím se řídím," dodal Jan Přeučil, který má doma na 70 klobouků, a který také nedávno oslavil úctyhodné 80. narozeniny. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum