Škarohlídi a pomlouvači říkají: Čas růží je neúcta ke Gottovi!

 Celebrity 
19. března 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Škarohlídi tvrdí, že muzikál Čas růží se moc nepovedl! Profimedia
Slátanina, "Ein Kossel Buntes", šaškárna, karaoke a neúcta ke Gottovi. Tak hovoří škarohlídi, včetně některých umělců o novém muzikálu Čas růží, který je postavený na písničkách Zlatého slavíka!

Premiéra v Karlínském divadle byla před pár dny, a už se objevují škarohlídi, kteří o tom mluví doslova hnusně. Zatímco se to mnohým líbilo a ocenili práci a několik měsíců dřiny, jiní tvrdí, že je to jeden ze zbytečných muzikálů.

„Pokud pominu to, že to nemá děj, že je to splácanina všeho možného a některé ty pěvecké výkony jsou spíš karaoke od lidí, kteří si říkají zpěváci, pak je to hlavně neúcta ke Karlu Gottovi. Hlavně proto, že 'hlavní představitel', tedy hrdina, představující Gotta, nakonec zemře. To vážně poté, čím si on prošel, není fér. Je to neúcta," kritizovala jedna ze zpěvaček Čas růží.

Mnozí kritici tvrdí, že muzikál mohl být skutečně hezký, jen kdyby ho nedělal scénáristicky a dramaturgicky Sagvan Tofi. „On není ten typ člověka, co by měl dělal divadlo po této stránce. Jasně se to ukázalo. A bylo evidentní, že i Karel Gott na premiéře hledal slova, protože mu muselo být jasné, že od toho lidi čekali něco jiného," podotkl jeden z českých herců.

Jsou ale tací, kterým se to líbilo, včetně výkonu hlavního představitele Honzy Kopečného. „Byl v tom dobrej. Sice bych ubral méně na afektu a 'pocitu jedinečnosti', ale na druhou stranu smekám. Protože udělat to, odehrát, odzpívat, není rozhodně lehké," podotkla zpěvačka, která byla na premiéře.

Producenti, režisér i sám Tofi by prý ale všem kteří to ještě neviděli doporučovali, aby se přišlo podívat, než dílo, které stálo tolik úsilí, času a peněz, odsoudí. „Ať se lidi přijdou podívat. Nikoho nenutíme, aby se mu to líbilo, ale my jsme spokojení," nechal se slyšet Tofi.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008