Krainová se na soustředění České Miss pustila do netradiční činnosti!
Hotel Lomnica nabízí gastronomii na vrcholové úrovni a proto byla naplánována příprava relativně sofistikovaného pokrmu. Společnými silami uvařila topmodelka spolu s Martinem Ditmarem a Evou Čerešňákovou po vzoru Gabo Kocáka flambovaný steak s celerovým pyré, grilovanou karotkou, sušeným foie gras, speciální omáčkou a lanýžem.
„Od doby, co se mi narodily děti, mám k vaření určitě pozitivnější vztah než dříve. Pro děti jsem začala vařit různé typy polévek a často pro ně připravuji těstoviny. Sama mám raději lehkou stravu, milujeme s Karlem sushi, ale to doma nepřipravuji. Ráda si dám i steak a vyzkoušet si jeho přípravu pod vedením šéfkuchaře Gabo Kocáka bylo skvělým zážitkem,“ prozradila Simona, která předvedla, že zvládne i přípravu náročnějších pokrmů.
Šéfkuchař Gabo Kocák patří ke gastronomické špičce a má za sebou mnohaleté působení v restauracích oceněných Michelinskými hvězdami v Comme Chez Soi v Bruselu, Hangar 7 v Salzburgu či De Librije v Holandsku a mezi celebritami, které jeho speciality ochutnaly, jsou i Cameron Diaz, George Michael, Tom Cruise nebo thajská královská rodina.