I v 55 stále sexy Heidi Janků vydává CD! A do toho chystá šňůru se "sokyní" v lásce!

 Celebrity 
14. března 2017 02:20 / Marek Pokorný
  1
📷
4 fotografie v galerii
Heidi Janků prostě zastavila čas, protože její věk jí nikdo nevěří! archiv H. Janků
Heidi Janků je důkazem toho, že se dá zastavit čas. Letos jí bude 55 let, přesto vypadá pořád skvěle. Energie má na rozdávání a kromě toho, že teď vydala i své nové CD, chystá šňůru se svou, kdysi možná sokyní v lásce Věrou Špinarovou!

Zpěvačka, kterou proslavil i hit "Když se načančám", je z těch, u které člověk nevěří tomu, kolik je jí let. Kromě 55. narozenin, slaví Heidi Janků i 35 let na scéně. 

„Hrozně to uteklo. Já si to sice nepřipouštím, ale je ot tak. Ten čas mi připomenou jenom podobné projekty, jako je nový supraphonský komplet Best of, který teď vyšel. Když si uvědomím, že jsem první písničku natočila někdy v roce 1982, tak to je katastrofa," směje se Janků.

„Jinak mi to ale, jak jsem řekla, opravdu nepřijde, protože chodím na jeviště pořád se stejnou chutí. A pořád mě to baví, i když je to celé někde jinde, než v těch osmdesátých letech. Ono se to ale tak trošku obloukem znovu vrací, protože zase dáváme dohromady kapelu Supernova a vzpomeneme i na písničky, které se časem dostaly trochu stranou," říká Heidi.

Letos na podzim vyrazí na osm velkých koncertů s kolegyní a kamarádkou Věrou Špinarovou. Heidin současný manžel Ivo Pavlík je totiž bývalým manželem Špinarové a otcem jejího syna Adama Pavlíka. Právě on přišel s nápadem udělat Věra Heidi tour. „Mě to přišlo jako skvělý nápad a líbilo se to i Věrce. Jsem za to ráda a moc se na to těším. Každá máme své publikum a dohromady to bude super. Rozhodně nejsme sokyněmy, naopak mi přijde, že se vlastně na šňůře sejdeme jako velká rodina," dodala s úsměvem Heidi Janků. 

Ta přiznává, že čím je starší, tím méně si věří a větší má zodpovědnost k divákům a fanouškům. A co říká na svůj pohádkový televizní hit Když se načančám? Neleze ji už trochu na nervy? „Někdy maličko, ale mám ho ráda. A pravdou je, že bez něj prostě z jeviště neslezu. Lidi mě bez něj domu nepustí," dodává stále sexy Heidi Janků.

 

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47